Nabídka






Zveme vás na víkendové turnaje ve stolním tenisu

Míla

14.3.2009

Pozvánky

Přečteno: 4490


Po týdenní přestávce vás zveme opět na turnaje ve stolním tenisu pro rekreační hráče. Turnaje jsou otevřené veřejnosti.


V sobotu 21. 3. se můžete zúčastnít Jarního turnaje, který je vypsán ve dvouhrách a dvoučlenných družstvech. Samotný turnaj začíná v 9.00 hodin, je ale třeba se od 8.30 do 9.45 zaprezentovat a zaplatit startovné 100,-- Kč.

Turnaj je vypsán v kategorii B+, tedy Rekreant a Profi. V kategorii Rekreant mohou hrát hráči, kteří nejsou registrováni v část a kteří nehrají v soutěži PRST v 3. a vyšší třídě. V kategorii Profi může hrát bez omezení kdokoli.

Rozehrát se je možno už od 8.15 hodin. Po dvouhrách se bude hrát soutěž drusžtev, která je hlavní soutěží. Dvoučlenná drusžtva budou hrát čtyři dvouhry a čtyřhru na dva vítězné sety. Hraje se o ceny, které věnoval sponzor Match Point.

V neděli 22. 3. jste zváni na Džentlmenský turnaj, což jsou vpodstatě tři turnaje. Prezence do prvního z nich je od 8.15 do 8.45 hodin, kdy se můžete také rozehrát. Zhruba od 11 hodin by měly začít další dva turnaje, které poběží souběžně. Do kategorii Amatér se budou hlásit spíše slabší hráči, do kategorie Sport naopak ti lepší.

Startovné je 100,-- Kč. Turnaj bude zajímavý tím, že řeší nezvyklým způsobem tzv. prasátka. Ceny v tomto turnaji jsou peněžité.

Podrobné propozice obou turnajů najdete v kalendáři akcí.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha