Nabídka






Rekonstrukce stránek s novými funkcemi

Míla

21.6.2012

Informace

Přečteno: 3737


V závěru školního roku jsme provedli rekonstrukci stránky Centra zábavy, která reaguje na některé změny z první poloviny letošního roku a přináší i nové funkce.


Přinášíme novou verzi stránky Centra zábavy, u které jsme se snažili dělat minimum změn, abyste vše našli tam, kde jste byli zvyklí.

Protože v lednu zaniklo Centrum zábavy Flora, odstavili jsme jeho podstránku a podstránku Centra zábavy Karlín jsme integrovali do hlavní stránky Centra zábavy.

Novou funkcí je, že jsme k žebříčkům turnajů zavedli i statistiky. Můžete v nich vyhledat, který hráč se účastnil kterých turnajů a kolik na jednotlivých tutnajích získal bodů do žebříčku. Z toho lze vyčít i pořadí nejlepších účastníků na turnaji, protože vítěz za umístění získává 200 bodů, druhý 100 bodů, třetí 50 bodů a čtvrtfinalisté po 25 bodech.

Vedle statistik turnajů zde najdete i statistiky zápasů. Ty jsou s platností od 1. 6. 2012. Můžete zde hledat zápasy hráče po kategoriích, či vzájemné zápasy s jiným hráčem a také úspěšnost hráče po kategoriích.

Další funkcí je, že se můžete na našem portálu zaregistrovat. Tato funkce je určena návštěvníkům herny a proto je registrace schvalována administrátorem. Registrovaní hráči se potom mohou i přihlašovat na akce uvedené v kalendáři akcí.

Novou verzi stránky nasazujeme před prázdninami, kdy je menší provoz a bude čas vychytat drobné nedostatky, které se zřejmě na nové stránce budou oběvovat.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha