Nabídka






Centrum zábavy Flora připraveno

Míla

4.9.2011

Informace

Přečteno: 4873


Centrum zábavy Flora je připraveno k zítřejšímu provizornímu provozu. Ten zahájí od 17 hodin rekreační oddíl stolního tenisu TTC Praha.


V centru zábavy Flora jsou ve dvou squashových kurtech umístěny čtyři nové pingponové stoly. V kurtu číslo 2 jsou stoly číslo 1 a 2, což jsou závodní stoly. Odděleny jsou od sebe třemi ohrádkami. Tyto stoly jsou hned od prvního dne v plném provozu.





V kurtu číslo 1 jsou dva nové rekreační stoly, na nichž ještě v nejbližší době přijdou vyměnit síťky. Místo současných integrovaných sítěk sem přijdou závodní klipové síťky. dalším problémem zde je, že u stolu číslo 3 je zatím špatná podlaha, takže hrát se nyní dá pouze na stolu číslo 4.





Ti, kdo právě nehrají, se mohou posadit u stolů na chodně a přes skleněnou zeď sledovat, jak hrají ostatní.



Další dva stoly pro hráče méně náročné na prostor jsou na chodbě v patře. Zde je málo místa do stran, proto bude pronájem stolů výrazně levnější. Jsou zde dva staré stoly, které sem byly převezeny z Centra zábavy Karlín.



Šatna mužů je v patře nad klubovnou. Jsou zde skříňky a židle. Rovnou ze šatny se jde do umývárny, kde jsou tři sprchy a WC.



Ženy mají šatnu menší a mají ji hned v přízemí za recepcí. I ženy zde majáí skříňky a židle. Na jejich šatnu také navazuje umývárna s dvěmi sprchami a s WC.



V provozu zatím nejsou doplňkové služby. Teprve s ebude vybalovat stolní fotbal, pověšený není zatím terč na šipky. Během prvního týdne provozu se budou uklízet kartony ze stolů, které jsou smontovány teprve pár dní. Zatím není nakoupeno ani občerstvení a během prvního týdne plánujeme vybavit hernu i pálkami na půjčování a nejdříve základním sortimentem na prodej, jako jsou míčky a čističe pálek. Další zboží bude, až bude dodělána recepce, kterou je třeba prosklít.

Doufáme, že během prvního týdne provozu se podaří zprovoznit i zvonek, aby se sem dostali návštěvníci, protože dveře od domu jsou zaklapnuté. Dále dáváme dohromady tozpis služeb v recepcích, protože nyní provozujeme hernu v Karlíně i na Floře. Od pondělí do čtvrtka by měly být od 17 hodin otevřeny obě souběžně. V pondělí a středu bude otevřeno v Karlíně už od 14 hodin a v úterý a čtvrtek bude mít otevřeno CZ Flora už od 15 hodin.

Od přibližně 18 hodin bude v recepci Centra zábavy Flora v provozu telefon 605 168 453. S ohledem na špatné pokrytí signálu (slabý signál je pouze v recepci), pokud se nebudete moct dovolat, pošlete SMS.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha