Nabídka






Centrum zábavy Flora otevírá

Míla

2.9.2011

Informace

Přečteno: 7937


Sice se zpožděníma do provizorních podmínek, ale nakonec přeci, otevírá Centrum zábavy Flora.


Centrum zábavy má nyní dvě herny stolního tenisu, zaběhlou v Karlín2 a novou v Praze 3 u metra Flora. Před pár dny tomu byly přizpůsobeny a upraveny i internetové stránky.

Centrum zábavy Flora, Čáslavská 5, Praha 3 – Vinohrady je cca 200 m od stanice metra Flora. Provoz zahajuje v pondělí 5. 9. 2011, kdy zde bude klubový provoz a hraje zde na všech stolech pondělní rekreační oddíl, který ale stále přijímá nové členy.

Centrum závaby Flora zatím nemá hotové nové označení a je označeno jako Squash. Ten se v tomto prostoru provozoval dříve. Označení ale není jediným problémem. Zatím není vyřešeno teelfonické spojení do Centra závbavy Flora, protože pevnou linku zatím nemáme a jako mobil máme T-mobile, který má ale v suterénních prostorech Centra zábavy velmi špatné pokrytí, čí spíše ve většíně prostoru žádné. V recepci slabý signál je, ale vyjde-li obsluha z recepce, telefon neslyší a kdyby si jej vzala s sebou, signál by ztratila. Obdobně je zatím vyřešený i zvonek, který je nyní vyveden pouze do recepce. Vše se řeší, ale bude to chvíli trvat a je to odvyslé i od peněz, které nyní nemáme na to, abychom telefonní signál mobilů zesílili (časem to plánujeme). Centru zábavy provozuje občansé sdružení a to má v této době peněz nedostatek. Takže jediným řešením je nyní trpělivost a zvonit několikrát a čekat, až vás někdo uslyší, protože dveře do domu jsou na kouli a jsou zaklaplé. Stejné je to i s telefonováním. Případně pošlete SMS. Na volání zpět na zmeškané hovory a do hlasové schránky nemáme bohužel v mobilu v recepci dostatek kreditu. SMS se budeme snažit vyřizovat.

Centrum zábavy Flora bude mít otevřeno od 5. 9. 2011 od pondělí do čtvrtka a to v pondělí a středu od 17 do 21 hodin a v úterý a čtvrtek od 15 do 21 hodin (v případě zájmu až do 22 hodin). K dispozici je zde celkem šest stolů na stolní tenis, z čehož dva jsou umístěny na chodně a mají méně místa do stran. Čtyři stoly jsou umístěny v dvou kurtech na squash.

Cena za hodinu je 125,-- Kč na stoly č, 1 a 2 (závodní stoly), 115,-- Kč na stoly č. 3 a 4 (kvalitní rekreační stoly) a 85,-- Kč na stoly 5 a 6 na chodně. V úterý a čtvrtek do 17 hodin je sleva 20,-- Kč/hod a další slevu 20,-- Kč/hod poskytujeme mládeži do 18 let, studentům denního studia po předložení potvrzení a starobních a invalidním důchodcům.

Na předchozí objednávku je možno si zahrát i squash, kde je po 17. hodině cena 30,-- Kč/hod za kurt a do 17 hodin 220,-- Kč/kurt. Squah je nutno předem objednat, abychom stihli kurt připravit – složit vyvézt na chodbu stoly na stolní tenis.

Dále je k dispozici stolní fotbal a šipky za 60,-- Kč/hod. V provozu bude i malá posilovna – rotoped, posilovací kladka, lavice na břišní svaly, lavice na zádové svaly a masážní pás. I zde je cena 60,-- Kč/hod.

Informace o provozu Centra zábavy Flora najdete od pondělí 5. 9. 2011 na internetové adrese http://www.centrumzabavy.info/flora .

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha