Nabídka






Nábor mladých stolních tenistů

Míla

30.8.2011

Informace

Přečteno: 4169


I na začátku letošního školního roku pořádá TTC Praha nábor hráčů do svého oddílu stolního tenisu mládeže.


TTC Praha trénuje své žáky a dorostence i nadále v Centru zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 – Karlín (cca 200 m od stanice metra Křižíkova). Tréninky zde probíhají stejně jako loni, v pondělí a středu od 15.30 do 17 hodin pod vedení trenéra licence C.

Oproti loňsku otevírá TTC Praha druhou tréninkovou skupinu v Centru zábavy Flora, Čáslavská 5, Praha 3 – Vinohrady (cca 200 m od stanice metra Flora). Zde probíhají tréninky v úterý a čtvrtek od 16 do 18 hodin pod vedení trenéra licence C.

V obou tréninkových skupinách budou trénovat jak žáci hrající za TTC Praha mládežnické soutěže, tak hráči rekreační. Tréninková skupina na Floře se zatím rozbíhá, takže zde bude zpočátku méně hráčů.

Oddíl umožňuje i kombinaci v obou tréninkových skupinách. Pokud někdo bude chtít trénovat pouze jednou týdně (vhodné pouze pro rekreační hraní), pak bude platit za pololetí 1.100,-- Kč. Hráči trénující dvakrát týdně mají oddílový příspěvek 2.000,-- Kč za pololetí. Bude-li někdo chtít trénovat 3 dny v týdnu, zaplatí za pololetí 2.800,-- Kč a tréninky čtyřikrát týdně stojí za pololetí 3.600,-- Kč.

Nábor v Centru zábavy Karlín začíná od pondělí 5. 9. 2011, kdy tréninky začínají. Zde je možno si přijhlášku vyzvednout, vyplněnou odebzdat a tréniky zaplatit v recepci nebo přímo u trenéra při tréninku.

Nábor v Centru zábavy Flora začíná od úterý 6. 9. 2011, kdy tréninky začínají. Zde jsou zatím ještě trochu provizorní podmínky, protože sem zatím není zavedena pevná telefonní linka a je zde velmi špatné pokrití signálem mobilního telefonu. Slabý signál je v recepci, ale v prostoru Centra zábavy, které je v suterénu, není. Rovněž zvonek je zatím slyšet pouze v recepci. Obojí se řeší. Problém je v tom, že v době tréninku je recepce bez samostatné obsluhy a obsluhuje ji trenér, který ale musí být, pokud trénuje, u stolů a neslyší ani telefon ani zvonek. Bohužel vchodové dveře do domu se zavírají, takže buď vás pustí do domu obsluha z recepce (pokud vás uslyší) a nebo náhodně jdoucí obyvatel domu. Proto doporučujeme na nábor chodit včas. Trenér vyjde minutu před zahájením tréninku před dům a zájemce pustí dovnitř.

V případě zájmu o nábor se můžete domluvit s trenérem telefonicky na čísle 603 451 965. V Karlíně i na Floře trénuje stejný trenér. S trenérem je možno dohodnout i případnou kombinaci tréninků v Karlíně a na Floře.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha