Nabídka






Pingpong tentokrát hlavně pro děti

Míla

23.5.2011

Pozvánky

Přečteno: 4557


V následujícím týdnu vás zveme opět na turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost, tentokrát je ale většina z nich určena dětem.


V Centru zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 je v tomto týdnu od turnajů přestávka, ale na víkend jsou turnaje pro děti, které se akorát přesouvají na pražskou Bambiriádu.

V pátek 27. 5. 2011 zveme děti do expozice Klubu správných kamarádů Praha Informačního centra oddílů a klubů, v níž organizuje TTC Praha – klub rekreačního stolního tenisu od 14 hodin turnaj stolního tenisu pro veřejnost pro děti do 15 let, který se bude hrát na venkovním stole před expozicí. Na tomto turnaji se neplatí startovné, hraje se o drobné ceny dodané Centrem zábavy.

V sobotu 28. 5. 2011 proběhne na pražské Bambiriádě opět před expozici KSK Praha – ICOK druhý turnaj ve stolním tenisu pro děti do 15 let, který začíná opět ve 14 hodin.

V neděli 29. 5. 2011 proběhne třetí turnajopět před expozicí KSK Praha – ICOK na pražské Bambiriádě a tentokrát již od 13.30 hodin.

Všechny bambiriádní turnaje se konají v areálu pražské Bambiriády v Praze 6 – Dejvicích o metra Dejvická v parku u Vysoké školy chemicko technologické, kde Bambiráda bude probíhat. Expozici KSK Praha – ICOK najdete po pravé straně hned po vstupu hlavní branou.

Po týdenní přestávce pokračují středeční turnaje Grand Prix Centra zábavy. Ve středu 1. 6. 2011 vás zveme na Grand Prix Centra zábavy čtyřher, což je samostatný turnaj, o kterém se více dočtete zde.

Hned ve čtvrtek 2. 6. 2011 jste zvání na Stiga Grand Prix k MDD. Jde o turnaj ve dvou kategoriích. Hlavní kategorií je tentokrát dvouhra starších žáků, která začíná už v 16 hodin a v níž s ehraje o poháry a diplomy. Startovné je 50,-- Kč. Od 18 hodin potom začnou dvouhry dospělých, na nějž je klasické startovné 120,-- Kč (pro předem přihlášené 100,-- Kč). Podrobnosti o tomto turnaji najdete zde.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha