Nabídka






V sobotu se na CZ Stiga Cupu očekává hvězdná účast

Míla

19.1.2011

Pozvánky

Přečteno: 4335


V sobotu proběhne v rámci oslav 2. výročí herny stolního tenisu Centrum zábavy již 3. ročník turnaje dvouher stolního tenisu CZ Stiga Cup. Loni byla v kategorii Rekreant A – Elite velmi kvalitní účast, když ve Finále porazil Aleš Petřík Michaela Taraňka. Letos se očekává ještě kvalitnější obsazení.


Prvního ročníku CZ Cupu se 24. 1. 2009 v jediné kategorii zúčastnilo 15 hráčů a vyhrál jej Aleš Fiala. Byl to první turnaj pro veřejnost v Centru zábavy. Na druhém ročníku CZ Stiga Cupu, který se konal 23. 1. 2010 se sešlo celkem 57 hráčů a hrálo se ve třech kategoriích. V kategorii Rekreant A – Elite vyhrál Aleš Petřík při účasti 32 hráčů, v kategorii Rekreant B – Optimum vyhrál František Kroba při účasti 28 hráčů a v kategorii Rekreant C – Standard vyhrál Petr Chlumský při účasti 16 hráčů.

Kolik hráčů bude na CZ Stiga Cupu sice letos, netušíme. Kvalita ale bude. Účast na turnaji už potvrdili Vojtěch Košák, hráč 3. ligy a dále divizní hráč Václav Hrabě. Přes facebook je přihlášený další divizní hráč Martin Šulc. Vojta Košák se snaží při vést další hráče kvalit 1. třídy až divize. A je dosti pravděpodobné, že tito kvalitní hráči přilákají další kvalitní hráče. Doufáme, že přijde i obhájce loňského vítězství Aleš Petřík, protože v této konkurenci by si u nás konečně pořádně zahrál.

Navíc se hraje o sošku stolního tenisty a medaile. :)))

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha