Nabídka






Památce Františka Korby

Míla

29.12.2010

Informace

Přečteno: 4592


S hlubokým zármutkem jsme přijali zprávu o úmrtí Františka Korby, který je velkým hráčem, jenž zasvětil stolnímu tenisu velkou část svého života.


Dne 1. prosince 2010 zemřel náš kamarád František Korba. Hráči Centra zábavy na něj vzpomínají s úctou a respektem. František se věnoval ostatním spoluhráčům a i několik hodin denně je zcela nezištně trénoval, čímž dal jasně najevo, že mu jde o rozvoj stolního tenisu u nás a to již od rekreační úrovně. František byl a navždy zůstane velkým hráčem, který v minulosti hrával 1. a 2. celostátní ligu a byl favoritem našich turnajů pro veřejnost.

Poslední rozloučení s Františkem Korbou proběhne v pondělí 3. 1. 2011 ve 14.00 hodin v Ústřední obřadní síni v Praze na Olšanech (hlavní vchod).

Na počest Františka Korby pořádáme místo původně plánovaného turnaje Vladan Stiga Cup v neděli 9. 1. 2011 Memoriál Františka Korby dvouher stolního tenisu, na který jste srdečně zváni. Podrobnosti najdete v kalendáři akcí na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=146.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha