Nabídka






Žáci TTC Praha zahájili sezónu kvalifikací

Míla

25.9.2010

Reportáže

Přečteno: 4492


Žáci TTC Praha měli svoji premiéru v registrované soutěži.


Dnes si odbyli žáci oddílu TTC Praha, který trénuje v naší herně, svoji premiéru v registrované soutěži. Zúčastmili s ekvalifikace pražského přebodu družstev žáků, která s ekonala ve sportovním centru ČVUT Pod Juliskou v Praze 6 - Dejvicích.

Podorbnou reportáž z kvalifikace družstev žáků pražského přeboru najdete zde. Více fotografií najdete v eAlbu.

Žáci nejeli na kvalifikaci s cílem postupu do 1. třídy, protože ten pro ně byl nereálný, ale jeli omrknout soupeře. Potěšila úspěšnost Petra Chlumského 66,67%. Týmový dvojka Filip Turek docílil úspěšnosti 20%. Průběh ukázal, že jsiou v praze týmy, které naše žáky výrazně herně převyšují, ale také týmy, které jsou hratelné, jako třeba ABC Braník. Velmi vyrovnaně hráli naši žáci i s SC DDM Kotlářka D, kterému podlehli těsně 2:3. Bohužel k dvěma bodům Chlumského v tomto zápase už žádný z žáků nedokázal přifat třetí bod. Ale i tak je možno považobvat tuto premiéru za úspěšnou.

Petr Chlumský si ještě prožije jednu premiéru ve čtvrtek, protože hraje také v pražském přeboru mužů v týmu TTC Praha A, který hraje 6. třídu. Zápas hraje TTC Praha doma, tedy u nás v Centru zábavy ve čtvrtek 30. 9. od 18 hodin.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha