Nabídka






První brigáda v Centru zábavy

Míla

10.1.2009

Reportáže

Přečteno: 4392


Otevření našeho Centra zábavy se blíží a proto členové TTC Praha, který bude centrum provozovat, uspořádali v sobotu brigádu.


Centrum zábavy se bude otevírat 19. ledna 2009. Termín je již jasný a protože se blíží, uspořádali členové TTC Praha v hale brigádu.



Devět nejaktivnějších členů se sešlo v devět hodin na stanici metra Křižíkova, z které je to do centra zábavy jen pár metrů. Za opdměnu je čekala na začátku prohlídka s tím, kde co v Centru zábavy bude. Potom se začalo pracovat, bylo třeba vysát koberec v hale.



Dále brigádníci přenášeli stoly – tři z předsálí a jeden z protější kanceláře. V Centru zábavy sice zatím nejsou židle, ale kdo si chtěl sednout, mohl na válednu v recepci, kterou jsem vybalili a položili na konečné místo.



Úspěšně se podařilo srovnat žaluzie, z nichž některé byly překřížené. Brigáda probíhala jenom dopoledne, protože v hale byla poměrně zima a zatím zde nebylo moc práce. Majitel objektu pustil víc kotel, takže některé radiátory začaly hřát, ale jiné, např. ty v recepci, jsou bohužel stále studené.

Čtyři z nás šli ještě na oběd do restaurace, kde jsem dále rozebírali nápady, čím by se dala hala vytížit v době, kdy tam nebude stolní tenis. Po obědě jsem se vrátil do haly, kde jsem s Ondrou Pavelkou plánovali reklamu a orientační popisy do herny.

Hala se brigádníkům líbila, jak vzhledem vevnitř, tak tím, že je bezprostředně u metra. Příští brigáda bude opět v sobotu, tentokrát v 15 hodin přímo v hale. Na programu bude roznesení nábytku, který sem přivezeme z internetstudia a klubovny krátce po poledni. V té době by měly být už hotovy i řemeslné práce – sprcha, předělení šaten, opraveny prasklé zdi a světla nad stoly.

V pondělí 19. ledna proběhne tisková konference a slavnostní otevření Centra zábavy, jehož součástí je kapacitně největší herna stolního tenisu pro veřejnost v Praze. Jeho faktické otevření proběhne od 14 hodin, kdy bude otevřeno pro veřejnost až do 22 hodin.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha