Nabídka






Hledáme spolupracovníky a partnery

Míla

4.1.2009

Výzvy

Přečteno: 4624


Hledáme spolupracovníky a partnery pro připravované Centrum zábavy, jehož otevření se blíží.


Centrum zábavy bude obsahobvat několik aktivit. Podílí se na něm několik partnerů, přesto je zde ještě velké množství prostoru pro další spolupracovníky. Halu je potřeba využít pokud možno každý den a celý den, aby byl provoz co nejrentabilnější.

Pro stolní tenis je hala vyhražena od pondělí do pátku od 14 do 22 hodin od září do června, kdy bude otevřena pro veřejnost herna stolního tenisu. V tutéž dobu bude v provozu i posilovna, šipky, stolní fotbal, minikulečník a dva počítače připojené k Internetu.

Zatím volné jsou dpoledne od pondělí do pátku, kdy můžeme halu pronajmout buď jako tělocvičnu předělenou sloupy (rozreč 5,5 m) a nebo jako velkou zasedací místnost (11 x 25 m).

V soboty je hala vyhražena turnajům ve stolním tenisu. Ty budou přibližně do 16 až 18 hodin, po nich budou některé soboty v předsálí turnaje ve stolních hrách.

Zatím volné jsou neděle, kdy je možno si halu pronajmout a nebo zde v naší režii pořádatz různé akce – sportovní či kulturní.

V dopoledne v pracovních dnech je rovněž hala k pronájmu a nebo zde budou probíhat tělovýchovné či kulturní akce, např. kondiční cvičení pro seniory, či posezení seniorů v klubu pamětníků, ale třeba i cvičení matek a předškolních dětí nebo sebeobrana pro seniory (hledáme cvičitele).

O prázdnnách bude hala také k pronájmu. Plánujeem zde dělat dva turnusy příměstských táborů zaměřených na stolní tenis (pro děti od 27. do 31. 7. 2009 a od 3. do 7. 8. 2009) a dva turnusy příměstských internetových táborů (pro děti od 17. do 21. 8. a od 24. do 28. 8. 2009), které budou v počítačové učebně, takže hala bude volná. Bude-li zájem, bude v těchto dvou posledních týdnech prázdnin již otevřena i herna stolního tenisu pro veřejnost a sposilovna.

Máte-li zájem o pronájem haly, či o to pořádat nějakou aktivitu v rámci našeho Centra zábavy a nebo jiný zajímavý nápad, kontaktujte nás na mobilním telefonu 603 451 965.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha