Nabídka






Další úpravy ohledně turnajů

Míla

7.3.2010

Informace

Přečteno: 4261


Vstupují v platnost dvě změny v turnajích. První je, že žebříčky jsou upraveny tak, že se započítábají pouze výsledky z posledního roku a druhá kompenzuje některá znevýhodnění pro pořadatele turnajů.


Dnešním dnem byl nasazen do výpočtu žebříčků algoritmus, který započítává pouze výsledky z posledního roku. Vše je nastaveno k datu aktualizace, kdy ji provede administrátor www stránky. Pokud je tedy žebříček aktualizován např. k 6. 3. 2010, jdou v něm výsledky od data 6. 3. 2009 včetně do 6. 3. 2010. Starší výsledky už systém do žebříčku nepočítá.

Další změnou je kompenzace toho, že pořadatel nemá prakticky možnost se před turnajem rozehrát, protože sedí do poslední chvíle u prezence a mezitím ještě prodává v recepci občerstvení. To je přechod z různých činností, který mu neumožní s ekoncentrovat na hru jako ostatním hráčům, kteří nemají v průběhu turnaje žádné jiné startosti, než jenom uhrát co nejlepší výsledek. Proto pro pořadatele turnaje jsou zavedeny tato zvýhodnění:

1) Pořadatel turnaje přizpůsobí svůj los tak, aby hrál první zápas s hráčem, s kterým je schopen se efektivně a v krátké době rozehrát.
2) Pro možnost lepší koncentrace na zápasy má pořadatel přednostní právo hrát na stole č. 7 a všichni jeho soupeři jsou povinni s ním zápasy na tomto stole odehrát.
3) Všichni účastníci turnaje jsou povinni pořadatele v době, kdy hraje zápas jej nerušit. Po tuto dobu je recepce mimo provoz, občerstvení se prodává až v přestávkách mezi zápasy pořadatele. Vyhlašování výsledků ostatních kategorií probíhá také v přestávkách mezi zápasy pořadatele.

Výhodou stolu č. 7 pro tento účel je to, že se zde dají v případě potřeby zavřít dveře. Dále to vrací aspoň částečně tento stůl do hry na turnaje, protože pořadatel si ohlídá, aby při jeho zápasech nikdo nestrhával žaluzie.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha