Nabídka






Prioritní rezervace stolu č. 7

Míla

18.2.2010

Informace

Přečteno: 4433


Zavedli jsme novou službu, kterou je prioritní rezervace stolu č. 7.


Chcete-li hrát sami v samostatné místnosti a mít soukromí a nebo třeba hrát obíhanou a nerušit své sousedy, můžete si rezervovat stůl č. 7, který je v samostatné místnosti.

Na stůl č. 7 je přednostně dáván robot, protože není možnost jej instalovat jinde. Při normální rezervaci stolu č. 7 budete tedy v případě požadavku rezervace na robota přesunuti na stůl do haly. Zadáte-li si prioritní rezervaci nebudete nikam přesunuti. Prioritní rezervaci je možno zadat, pokud do té doby není danou dobu rezervace robota a nebo jiná prioritní rezervace. Cena prioritní rezervace je 150,-- Kč/hod (nedává se na půlhodiny, pouze na celé hodiny od začátku hodiny).

Prioritní rezervace na stole č. 7 má přednost před obyčejnou rezervací. Při obyčejné rezervaci dostanete stůl č. 7 pouze tehdy, nebude-li někdo později chtít rezervovat ve stejném čase robota nebo prioritní rezervaci. Cena prioritní rezervace je nastavena tak, aby herna netratila za případné odřeknuté rezervace na robota a je jednotná pro všechna časová pásma.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha