Nabídka






Obnova stolů v herně

Míla

7.2.2010

Výzvy

Přečteno: 4423


Vzhledem k tomu, že herna pracuje na neziskovém principu a negeneruje žádný zisk, je obnova stolů problémem. Přesto o ni usilujeme.


Herna vydělává na nájem, služby a pouze část provozu recepce. Ten ovšem nelze zajišťovat v plném rozsahu na dobrovolnické bázi. Takto běží o víkendech při turnajích. Na obnovu stolů, ale ani ohrádek, už bohužel peníze nezbývají.

Na začátku školního roku byly obnoveny stoly na místech číslo 5 a 6 díky několiak desítkám nadšenců, kteří se na ně složili, většinou po částkách kolem 400,-- Kč, někteří ale i 1.000,-- Kč (a rozhodně to nebyli ti, kdo patří k nejbohatším). Díky tomu jsou v herně dva závodní stoly, na kterých se hrají hlavně soutěže Pražského rekreačního stolního tenisu a které jsou ostatními hráči obsazovány až tehdy, nejsou-li jiné stoly volné.

V těchto dnech se zrodil nápad obdobným způsobem obnovit dalšíd va stoly a to na pozicích 3 a 4. V záměru je koupit dva kvalitní stoly, avšak ne vyloženě závodní, ale se stabilní konstrukcí a silnější deskou Mega Indoor CS. Forma Matschpoint, která naší hernu sponzoruje, nám je nabízí s poloviční slevou, takže je potřeba na oby stoly vybrat cca 12.000,-- Kč. První dárci již darovali po 300,-- Kč. Přidají se i další?

Dar naší herně je daňově uznatelným darem a ti, kdo pomohou s obnovou stolů, budou samozřejmě dle možností přednostně zařazováni na kvalitnější stoly. Dary můžete poskytnout proti potvrzení v recepci Centra zábavy. Předem vám děkujeme za podporu. Výhledově bychom rádi obnovili i stoly na pozicích číslo 1 a 2. Předem děkujeme všem, kdo nám v tom pomohou.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha