Nabídka






S pololetím se rozloučili žáci turnajem

Míla

27.1.2010

Reportáže

Přečteno: 4955


Žáci TTC Praha měli ve středu poslední trénink tohoto pololetí a rozloučili se s ním turnajem. protože bodování bylo už uzavřeno, hrálo se o ceny v celkové hodnotě 370,-- Kč.


Poslední trénink žáků TTC Praha v tomto pololetí patřil turnaji. Na tréninku byli čtyři žáci a tak hráli každý s každým na tři sety.

Petr Chlumský



Honza Laštůvka



Petr Chlumský – Michal Cenkl 3:0, Vojta Karas – Honza Laštůvka 3:2, Michal Cenkl – Honza Laštůvka 0:3, Petr Chlumský – Vojta Karas 3:0, Vojta Karas – Michal Cenkl 3:0, Honza Laštůvka – Vojta Karas 2:3

Vojta Karas



Michal Cenkl

Pořadí turnaje: 1. Petr Chlumský, 2. Vojta Karas, 3. Honza Laštůvka, 4. Michal Cenkl

Velké zlepšení zaznamenal Honza Laštůvka, který přišel do oddílu před dvěma měsíci jako úplný začátečník. Jeho třetí místo je velmi pěkné, zejména s ohledem na to, že v obou zápasech, které prohrál, prohrál těsně 2:3.

Vojta si převzal ceny za oddílové bodování, kde skončil třetí.



Na závěr tréninku si převzal Vojta Karas cenu za bodování, v kterém skončil třetí. Tou byla bunda Stiga a permanentka na startovné na turnaje ve výši 100,-- Kč.

Stupně vítězů - předání cen



Vítězem turnaje se stal Petr Chlumský.



Vítěz turnaje Petr Chlumský vyhrál 100 Bonů CZ a permanentku na 100,-- Kč stratovného turnaje. Druhý Vojta Karas vyhrál permanentku 100,-- Kč na startrovné do turnajů, třetí Honza Laštůvka dostaů 50 Bonů CZ a cenou útěchy pro Michala Cenkla bylo 20 Bonů CZ. Pro ty, kdoneznají naše Bony CZ vysvětlím, že to jsou poukázky na zboží, které je možno koupit v Centru zábavy s hodnotou 1 Bon = 1 Kč a platností 15 dní.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha