Nabídka






Žáci TTC Praha bilancovali

Míla

26.1.2010

Reportáže

Přečteno: 4459


Mladí stolní tenisté TTC Praha měli včera svůj předposlední trénink v prvním pololetí letošního školního roku. Čekal je kontrolní turnaj a uzavření oddílového bodování.


V pondělí 25. ledna měli stolnětenisoví žáci TTC Praha předposlední trénink, na kterém je po rozpinku čekal kontrolní turnaj. Přítomni byli jenom čtyři žáci ze sedmi. Turnaj s ehrál systémme každý s každým.

Petr Chlumský



Ondřej Malát



Chlumský – Malát 3:0, Laštůvka – Cenkl 3:0, Malát – Cenkl 3:2, Chlumský – Laštůvka 3:0, Laštůvka – Malát 3:1, Cenkl – Chlumský 0:3

Jan Laštůvka



Pořadí turnaje: 1. Petr Chlumský, 2. Michal Cenkl (5:3), 3. Ondřej Malát (4:3), 4. Jan Laštůvka (3:4)

Michal Cenkl



Do oddílového bodování si vítěz turnaje připsal 10 bodů, druhý 8 bodů, třetí 6 bodů a čtvrtý 4 body. K tomu přibylo pět bodů za docházku a bodování se uzavřelo. Severénně vyhrál Petr Chlumský s 379 body. Větší boj byl o druhé a další místa, kde to dopadlo takto: 2. Jan Laštůvka 232, 3. Vojta Karas 221, 4. Ondřej Malát 215, 5. Michal Hoang 212, 6. Michal Cenkl 185 a 7. Katka Hejlíková 125.

Předání cen za bodování.



Příští trénink, který bude v pololetí poslední, bude volnější a bude bez bodování. Bodovat se začne opět od druhého pololetí od února. Body za účast na turnajích 30. a 31. ledna se budou započítávat už do 2. pololetí.

Oddílové bodování vyhrál Petr Chlumský.



Nejaktivnější žáci obdrželi az umístění v bodování praktické bundy Stiga. K ní dostal vítěz Petr Chlumský 200 Bonů Cetra zábavy /poukázka na zboží za 200,-- Kč) , za které si hned koupil dvě krabičky míčků Stiga Optimum.Druhý Jan Laštůvka dostal k bundě 50 Bonů CZ a permanentku na startovné turnajů pro veřejnost v hodnotě 100,-- Kč. Třetí Vojta Karas vyhrál k bundě také permamentku na turnaj. Ten na tréninku nebyl, takže si cenu teprve převezme. Čtvrtý Ondřej Malám vyhrál samotnou bundu a pátý Michal Hong, který také nebyl přítomen, vyhrál kredit na tréninky v hodnotě, který se mu hodí, protože za 1. pololetí má poměrně dost dosud nezaplacených tréninků.

Od února začíná nové pololetí, do kterého se můžete připojit i vy. Oddíl žáků pořádá nábor nových členů.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha