Nabídka






Rok Centra zábavy

Míla

6.1.2010

Pozvánky

Přečteno: 4486


V úterý 19. ledna to bude přesně rok, co bylo v Praze 8 Karlíně otevřeno Centrum zábavy s kapacitně největší hernou stolního tenisu pro veřejnost v Praze.


Centrum zábavy bude 19. ledna 2010 slavit své roční narozeniny. Otevření bylo před rokem zahájeno tiskovou konferencí. Ta bude i letos a to od 10.00 hodin. Jsou na ni zváni všichni novináři, zástupci médií a lidé, kteří jají zájem o volný čas dětí a mládeže a o stolní tenis, který je hlavní aktivitou Centra zábavy.

V herně stolního tenisu Centra zábavy probíhají pravidelné turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost, které jsou s výjimkou některých prázdninových víkendů, každý víkend. Nyní jsou turnaje ve třech výkonnostních kategoriích, takže si zahraje opravdu každý.

Pokud někdo nemá spoluhráče, jsou v Centru zábavy dva rekreační oddíly, které přijímají nové členy. Jeden, který má již téměř dvacetiletou historii, hraje v pondělí od 17 do 21 hodin, druhý, který je zatím stále ve stádiu vzniku, hraje ve středu od 18 do 19 hodin.

TTC Praha, který je provozovatelem Centrra zábavy, má i svůj oddíl žáků, který trénuje v pondělí a ve středu od 15 do 16.30 hodin pod vedením trenéra licence C.

Zatrénovat si a zdokonalit se mohou i dospělí. V herně ptobíhají skupinové tréninky pod vedením zkušeného trenéra Václava Hrabě. Ty jsou střídavě v úterý a ve čtvrtek od 18 do 20 hodin. Jeden trénink stojí 200,-- Kč. Tréninky budou pokračovat i v 2. pololetí. Předplatné celého pololetí bude stát 4.000,-- Kč (22 tréninků). Plánujeme i další tréninkovou skupiny začátečníků a mírně pokročilých. Zde by dvouhodinový trénink stál 150,-- Kč a pololetní předplatné 3.100,-- Kč. Tyto teréninky povede trenér licence C s půlroční tréninkovou zkušeností.

Trenéra je možno si objednat i individuelně. Hodina s Václavem Hrabě stojí 150,-- Kč + úhrada stolu. Začátečníky a mírně pokročilé trénuje i Miloslav Fuček, který trénuje hlavně žáky. Trénink s ním stojí 100,-- Kč/hod + úhrada stolu.

Centrum zábavy rozjíždí i další aktivity. V prosinci proběhl vánoční turnaj v šachu. Mezi podzimními akcemi byl loni i sportovní víceboj, v rámci nějž vedle stolního tenisu byl i turnaj ve stolním fotbalu a v šipkách.

Nabídku aktivit Centra zábavy najdete na jeho www stránkách www.centrumzabavy.info. Centrum zábavy má i svoji prezentaci na komunitním serveru Spoluhráči.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
17.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha