Nabídka






Předvánoční dvojitá pozvánka do Centra zábavy

Míla

14.12.2009

Pozvánky

Přečteno: 4798


Naše víkendová sportovní pozvánka do Centra zábavy je tentokrát dvojitá. V sobotu zde proběhne předvánoční turnaj pro veřejnost neregistrovaných stolních tenistů a v neděli šachový turnaj doplněný o ukázky deskových her.


V sobotu 19. 12. 2009 jste zváni na Předvánoční Stiga turnaj jednotlivců ve stolním tenisu, který je určen neregistrovaných hráčům třech kategorií Rekreant A až Rekreant C. Nejsilnější kategorie Rekreanrt A začíná v 9 hodin, prezence pro ni končí v 8.45, do kdy je potřeba mít zaplaceno startovné, které je 120,-- Kč (pro předem přihlášené 100,--- Kč a pro účastníky hrající ve více kategoriích pro každou další kategorii 50,-- Kč). Podrobnosti o tomto turnaji najdete zde.

V neděli 20. 12. 2009 jste zváni na Vánoční turnaj v šachu a deskových hrách, který začíná v 10 hodin. Prezence na nej je v 9.30 hodin. Startovné na akci je 80,-- Kč pro dospělé a 60,-- Kč pro děti do 15 let. Z této částky je pro dospělé 50,-- Kč a pro děti 30,-- Kč paušální částkou na akci a zbylá část ze startovného je volitelným kreditem, který je možno čerpat na jednotlivé aktivity, např. na startovné do šachového turnaje (dospělí 30,-- Kč, děti 20,-- Kč) či na turnaj v některé deskové hře, o kterou projeví účastníci zájem a nebo jej utratit v recepci za občerstvení. Na akci bude možno vyzkoušet jednotlivé deskové hry. Pokud bude někdo hrát turnaj v šachu i ve vybrané deskové hře a nebude mu stačit kredit na startovné, může jej doplatit v hotovosti. Podrobnosti o této akci najdete zde.

V průběhu neděle je souběžně s šachovým turnajem od 10 do 18 hodin otevřena pro veřejnost herna stolního tenisu ua cenu pásma Víkend 90,-- Kč/hod za stůl. Ostatní aktivity herny budou v době konání šachového turnaje z provozních důvodů omezeny (stolní fotbal a šipky).

Přijďte tedy o tomto víkendu do Centra zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 – Karlín (cca 200 m od stanice metra Křižíkova). Určitě se nebudete nudit.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha