Nabídka






Masáže začaly

Míla

12.11.2009

Informace

Přečteno: 4500


Masáže začaly od úterý. Máte-li zájem o sportovní nebo Malajské masáže, neváhejte a objednávejte se v recepci.


Stabilní termíny masáží zatím určeny nejsou. Hledáme dobu, kdy o ně bude největší zájem a v tu dobu tu masér bude. Zatím je to v období, kdy zde hrají výkonnostní hráči zápasy PRSTu, dále bude masér k dispozici o turnajích.





Masáže probíhají v multifunkční místnosti číslo 7, kde je stůl číslo 7. Jsou směrovány do dob, kdy není herna plná a nehraje se na všech stolech, tedy mimo pásmo MAXI od 18 do 20 hodin. V případě turnaje je možno muže masérovat i v mužské šatně. Masérské lehátko je přenosné.





Sportovní masáž trvá 30 minut a stojí 200,-- Kč. Budete-li chtít rozšířenou sportovní masáž, ta trvá hodinu a stojí 300,-- Kč.



Masér Zaini Bin Abdullah je rodák z Malajsie a tak prování i Malajské masáže, které vycházejí z jemné thajské masáže, ale svůj účinek zvyčují využitím prvků klasické masáže. V rámci regeneračních účinků využívají aromaterapie masážními oleji s esencemi dle přání klienta.



Malajská masáž trvá hodinu a stojí 600,-- Kč. Prodloužená Malajská masáž trvý hodinu a půl a stojí 800,-- Kč.



Sportovní a Malajské masáže se objednávají a platí v recepci. Další aktuální informace najdete v menu v levém sloupci pod odkazem Masáže.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha