Nabídka






Změny názvů turnajových kategorií

Míla

29.10.2009

Informace

Přečteno: 4354


Vzhledem k tomu, že současné názvy kategiorií nejsou příliš výstižné a naopak mohou být pro někoho zavádějící, rozhodli jsme se je přejmenovat.


V nejbližší době dojde k přechodu na nové názvy kategorií našich turnajů, které budou výstižnější. Vycházíme z toho, že všechny kategorie jsou rekreační, opravdoví profesionálové k nám na turnaje nechodí. Proto se v nejbližší době názvy kategorií změní.

Rekreant A – Elite je nový název pro současnou kategorii Profi, jejíž podmínky se nemění. Jde o kategorii pokročilých rekreačních hráčů, do které mají přístup i registrovaní hráči.

Rekreant B – Optimum je nový název pro současnou kategorii Rekreant, jejíž podmínky se roněž nemění. Kategorie je určena rekreačním hráčům, kteří nehrají výkonnostně, ale jsou pokročilí a nebo hrají výkonnostně, ale mají střední výkonnost.

Rekreant C – Standard je nový název pro současnou kategorii Začátečník, jejíž podmínky se také nemění. Zejména tento název byl zavádějící, protože sem patří hráči, kteřá hrají na nevýkonnostní úrovni a to i třeba delší dobu, takže začátečníci nejsou, přesto ale nemají šanci se prosadit v současné kategoeii Rekreant dále než do čtvrtfinále.

Nové kategorie budou zaváděny postupně během měsíce listopadu 2009.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha