Nabídka






Připravili jsme pro vás sportovní víkend v Centru zábavy

Míla

12.10.2009

Pozvánky

Přečteno: 4922


Nadcházející víkend v Centru zábavy bude celý sportovní. Vedle klasického turnaje ve stolním tenisu vás čeká i sportovní den.


V sobotu 17. 10. 2009 jsme pro vás připravili v Centru zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova) Velký sportovní den se Stigou. Vedle turnaje ve stolním tenisu, který je tentokrát v kategorii A – tedy bez rozlišení výkonnosti, vás čekají ještě šipky a stolní fotbal. V každé sportovní disciplíne bude vyhodnocen vítěz a celkově v trojboji první tři.

Akce je pokusem oživit dění v Centru zábavy, které nám začíná upadat do stereotypu. Vycházíme z návrhů (sice ojedinělých), proč nevyužít i šipky a stolní fotbal, které v Centru zábavy jsou. Uvidíme, zda se to podaří nebo ne. Tato akce byla původně myšlena pro děti, protože těch zatím chodí do Cetra zábavy stále málo, otevřeli jsme ji nakonec i pro dospělé. Případné věkové kategorie budou nastaveny podle konkrétní účasti, kdo přijde. Více najdete zde.

V neděli 18. 10. 2009 vás zveme na turnaj ve stolním tenisu pro veřejnost Luky Stiga Cup, který je klasickým turnajem ve stolním tenisu pro veřejnost, vypsaným v kategorii C+ (Profi, Rekreant a Začátečník). Kategorie Profi začíná v 9.00 hodin, Rekreant v 11.00 hodin a Začátečník v 13.00 hodin, přičemž prezence končí vždy 15 minut před začátkem dané kategorie. Více o turnaji najdete zde.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha