Nabídka






Pozvánka na Vánoční turnaj mládeže

Míla

13.11.2023

Pozvánky

Přečteno: 183


Zveme vás na čtvrtý turnaj 10. ročníku seriálu turnajů Velké ceny CST Ďáblice. Turnaj cenami podporuje firma STENmarketing – Vše na stolní tenis.cz.


Vánoční turnaj se koná v sobotu 2. 12. 2023. S ohledem na menší zájem účastníků v prvních dvou turnajích zařazujeme všechny kategorie na dopoledne, ale s možností, že kategorie U15, která byla minule hodně početná, by v případě potřeby byla přesunuta na odpoledne. Do tohoto turnaje je přesunuta i kategorie U11 z Podzimního turnaje, takže tentokrát bude pět věkových kategorií.

 

Pro tento turnaj je možnost se přihlašovat do úterý 28. 11. 2023. Do systému přihlášek je přidán čas přihlášení, který umožňuje poznat pořadí přihlášek. Přihlášky jsou výhradně přes www stránku Pinec v Praze.

 

Pokud se v kategorii U11 sejde méně jak 8 hráčů, bude kategorie U11 sloučena s kategorií U13 se samostatným vyhodnocením hráčů kategorie U11.

 

Znova připomínáme, že od tohoto ročníku se ruší původní systém autorizace, který stejně moc dobře nefungoval, protože autorizační emaily nechodily na freemaily, kterých je většina. Přihlášky bude autorizovat vrchní rozhodčí na základě věrohodnosti kontaktu, uvedeného v přihlášce. Dobrovolně můžete o autorizaci požádat na výše uvedený email.

 

Upozorňujeme, že systém eviduje každou kategorii jako samostatný turnaj. Proto není možno, přihlašovat všechny hráče oddílu různých věkových kategorií z „jednoho místa“, tj. z jedné kategorie. Je nutné pokud přihlašujete hráče do kategorie U11 jej přihlásit z turnaje této kategorie a ještě po té, co v řádku 1 vyberete z nabídky jméno hráče, je nutno uvést do řádky 2 znovu kategorie napsáním čísla kategorie 11 (bez U). Pokud potom přihlašujete dalšího hráče do kategorie U13, je nutno přejít do turnaje kategorie U13 a tam hráče obdobným způsobem přihlásit. Vždy si zkontrolujte, zda se jméno hráče objevilo v seznamu přihlášených hráčů. Pokud ne, je to s největší pravděpodobností z důvodu chybného vyplnění kategorie. Věnujte pozoronost i vyplnění řádku 3 a 4, protože na základě těchto údajů potom vrchní rozhodčí hráče autorizuje nebo ne.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
14.05.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha