Nabídka






Novinky v Centru stolního tenisu Ďáblice od této sezóny

Míla

1.9.2022

Informace

Přečteno: 536


Od září přicházíme s novými změnami, z nichž ta nejvýznamnější je posílení světel v hale skoro na dvojnásobek.


Během prázdnin proběhly v centru některé elektropráce. Zejména byla posílena světla nad stoly, místo dvou ledkových světel jsou nad každým stolem čtyři. TTC Praha, který zde hraje soutěže, vyměnil na stolech Stiga síťky za nové a vyměněny jsou též spodní části noh těchto stolů, takže by se už neměly propadat do „véčka“ či „stříšky“.

 

Negativem, které nemůžeme ovlivnit je brutální zdražení plynu o 180% a elektřiny o 50%. Díky tomu jsme nuceni zvednou cenu nájmu stolu z 170,-- Kč/hod na 200,-- Kč hod, za robota z 220,-- Kč na 250,-- Kč. Náklady na nájem a energie nám vzrůstají od září z původních 50.000,-- Kč/měsíc na téměř 80.000,-- Kč. Takže další úspory děláme tím, že část obsluhy v centru má limitovaný počet placených hodin a zbytek dělá dobrovolnicky. Ten zbytek je cca 75%.

 

Věříme, že nový cenový plán bude stačit na udržení centra a že "přežijeme" zimu a násldně potom i léto, kdy je provoz zase slabší. Naštěstí v sezóně vytěžuje zcela centrum ve středu a čtvrtek TTC Praha (a částečně i Sokol Nové Vysočany), takže tyto dny jsou zaplněny registrovanými soutěžemi a tréninky mládeže TTC Praha. Obdobně pondělí z 90% zase zaplňuje rekreační oddíl TTC Praha spolu s tréninky mládeže. Zbylé finanční prostředky herně přináši turnaje, které zde jsou čtyři týdně.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha