Nabídka






Velký zájem o prázdninové skupinové tréninky

Míla

14.7.2009

Pozvánky

Přečteno: 4346


O skupinové prázdninové tréninky s Martinem Rejentem je mimořádně velký zájem. Včera bylo plno, dnes je již také plno a obsazeno je i na zítra.


Skupinové tréninky s trenérem licence C Martinem Rejentem se úspěšně rozjely. Série 4 tréninků v týdnu (od pondělí do čtvrtka) stojí 480,-- Kč, samostatný jeden trénink je za 150,-- Kč. V tomto týdnu trénovalo včera 10 zájemců, což při rezervaci jednoho stolu byla plná kapacita. Obsazeno bylo i místo za Hrunka, který si trénink zamluvil a nepřišel. Beznadějně obsazeno je i dnes, kdy jsou rezervovány dva stoly. Plná kapacita tréninku ej i ve středu 15. 7. Na čtvrtek máme ještě dbvě poslední volná místa. Máte-li zájem, urychleně si je rezervujte.

Zatím volný je příští týden, ale očekává se, že ve čtvrtek si budou rezervovat termíny spokojení absolventi tréninku v tomto týdnu. Pět jich šlo na celou sérii tréninků.

V týdnu od 27. do 30. 7. probíhají tréninky v souběhu s kempem, který povede Václav Hrabě. Kemp má dvoufázováý trénink za 1.500,-- Kč (včetně sobotního turnaje), ale je možno absolvovat za 800,-- Kč pouze odpolední tréninky (včetně turnaje). Zatím je přihlášeno pět zájemců, volná místa ještě jsou.

Od 3. do 6. 8. povede večerní tréninky Václav Hrabě a to budou také o prázdninách poslední trénin ky, protože potom už nebudou k dispozici žádní trenéři. Od 17. 8. přechází herna do normálního plného provozu.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha