Nabídka






Pozvánka na Zimní Šach Ping

Míla

24.11.2021

Pozvánky

Přečteno: 843


Zveme vás na tradiční turnaj – dvojboj ve stolním tenisu a šachu Zimní Šach Ping, který se koná 4. 12. 2021.


V sobotu 4. 12. 2021 vás zveme do Centra stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice na Zimní Šach Ping. Začátek turnaje je v 9.00 hodin. Prezence končí v 9.15 hodin. Startovné je 150,-- Kč na osobu pro předem přihlášené. Přihlašovat se můžete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukturnaj.php?id=885.

 

Počet účastníků je omezen na maximáně 20 hráčů, minimální počet, aby se turnaj konal je šest hráčů. Podle aktuálních opatření MZ ČR nemusí při počtu do 20 osob hráči prokazovat nezinfekčnost, mohou se tedy účastnit i neočkovaní. Při prezenci budeme hráčům pouze měřit teplotu.

 

Dopoledne se bude hrát turnaj ve stolním tenisu. Hrací systém bude zvolen podle počtu účastníků tak, aby bylom určeno celkové pořadí všech hráčů, tj. v případě pavouka v 2. stupni se bude pavouk dohrávat do konečného pořadí. Po skončení turnaj ve stolním tenisu bude přestávka na oběd a po ní proběhne turnaj v šachu.

 

Celkové pořadí bude vypočteno podle umístění v obou turnajích s tím, že hráč s nejnižším součtem, je vítězem. V případě rovnosti těchto koeficientů rozhoduje absolutně nejlepší výsledek, tj. pokud jeden hráč bude první a třetí, což je součet 4 a druhý dvakrát druhý, což je také součet 4, je lépe umístěn ten, který byl jednou první.

osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha