Nabídka






Pozvánka na Grand Prix TTC Praha mládeže

Míla

2.10.2021

Pozvánky

Přečteno: 865


Zveme vás na druhý turnaj 8. ročníku velké ceny CST Ďáblice, kterým bude v sobotu 16. 10. 2021 Grand Prix TTC Praha.


osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Turnaj Grand Prix TTC Praha, který je druhým turnaje 8. ročníku série turnajů mládeže Velké ceny CST Ďáblice, se koná v sobotu 16. 10. 2021. Kategorie budou v tradičních časech – U11 a společně U15, U17 a U19 dopoledne a odpoledne kategorie U13.

 

Startovné pro předem přihlášené do 18.00 hodin v pátek 15. 10. 2021 je 150,-- Kč, pro ostatní 200,-- Kč (při velké účasti v kategorii nemusí být hráč do dané kategorie při prezenci na místě bez předchozího přihlášení přijat). Upozorňujeme, že přestože jsme na předchozím turnaji tolerovali přihlášky na místě bez předchzí přihlášky za 150,-- Kč, na tomto turnaji se již bude v těchto případech striktně vybírat 200,-- Kč. Důvodem je to, že podle počtu přihlášených hráčů se rozhodujeme, zda se bude turnaj hrát na šesti stolech nebo zda budeme stavět sedmý stůl.

 

Upozorňujeme, že všichni hráči, trenéři, doprovod, který bude během turnaje zůstávat přítomen, i diváci musí mít tzv. bezinfekčnost, tj. vyplněné čestné prohlášení, které si můžete stáhnout zde. Toto prohlášení je potřeba odevzdat při prezenci. Při něm bude též příchozím osobám měřena teplota. Čestné prohlášení můžete vyplnit i na místě (formuláře budou k dispozici), ale máte-li možnost si jej předem vytisknou přinést už vyplněné, ušetří to čas a zbytečné fronty. Kdo možno vytištění nemá, toho prosíme, ať si vezme aspoň vlastní propisovačku, protože počet propisovaček, které budeme schopni zapůjčit, je silně omezen. Vyplněné čestné prohlášení je nutné, nelze ho nahradit potvrzením o testu nebo očkování, protože obsahuje i předepsané kontaktní údaje a prohlášení, že jste nepřišli do styku s odobami s onemocněním Covid.

 

Přihjlašovat se můžete přes kalendář akcí v jednotlivých turnajích, kde najdete i podrobné propozice.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha