Nabídka






Odložený Aprílový turnaj mládeže včera obnovil na dva měsíce přerušenou sezónu

Míla

24.5.2020

Reportáže

Přečteno: 1385


Včerejší Aprílový turnaj vyhráli Rozálie Toužimská, Adéla Kůsová a dvojnásobně Tomáš Jablončík.


Účast ve všech věkových kategoriích byla zhruba poloviční než v lednu před pandemií koronaviru. V kategorii nejmladšího žactva se sešly pouze čtyři děvčata, které hrály dvoukolově. Vyhrála Rozálie Toužimská před svojí sestrou Lenotýnou (obě TSM Kladno) a bronzovou medaili si odnesla Barbora Ševčíková (TTC Praha). Podrobné výsledky najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek179.pdf.

 

Souběžně se hrály spojené kategorie dorostu a staršího žactva, v kterých se sešlo 17 hráčů. Hrálo se ve čtyřech skupinách s postupem prvních dvou do horníchjo pavouka a zbylých do spodního pavouka. Turnaj se dohrávakl do konečného pořadí. Výsledky obou kategorií byly nakonec téměř totožné, protože starší žáci nikoho z dorostenců „na bednu“ nepustili. Obě kategorie vyhrál Tomáš Jablončík – TJ Sokol Všetaty, který ve finále porazil Jana Krojidla – TJ Neratovice a třetí místo vybojoval ještě věkem mladší žák Ondřej Šťastný také z TJ Neratovice. Podrobné výsledky najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek182.pdf a starší žactvo na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek181.pdf.

 

Protože se nehrály čtyřhry a hráčů bylo méně, byla mpřed odpolední kategorií mladšího žactva půlhodinová přestávka. Tato kategorie byla posunuta už na 14. hodinu, ale začalam krátce po skončení prezence v 13.30 hodin. Zúčastnilo se devět hráčů, z čehož osm bylo už zaprezentováno z dopoledne.

 

Dvouhra mladšího žactva se hrála ve dvou skupinách s posutpem prvních tří. Zbylí hráli o 7. až 9. místě systémem každý s každým. Vítězkou se stala Adéla Kůsová z TJ Sokol Všetaty, která ve finále porazila svojí oddílovou kolegyni Lucii Bartoníčkovou, s kterou minmichodem dopoledne dvakrát prohrála. Třetí skončil Ondřej Šťastný z TJ Neratovice. Podrobné výsledky najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek180.pdf.

 

Šestý ročník Velké ceny CST Ďáblice pokračuje dalším šestým turnajem už v sobotu 30. 5. 2020. Během týdne zvěřejníme ještě žebříčky. Na závěr ještě aktualizovaná listiba hráčů, kteří neplní podnmínky rozpisu turnaje, kterou najdete zde. Vesměs se jedná o nesplnění povinnosti, aby vítěz po zápasu zkontroloval úplné a správné vyplnění zápisu o zápasu (stav zápasu na sety a vyplnění jména vítěze).


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha