Nabídka






Zimní turnaj mládeže s rekordní účastí

Míla

26.1.2020

Reportáže

Přečteno: 1285


Včerejšího Zimního turnaje mládeže se zúčastnil rekordní počet 64 hráčů a hrál se dvanáct a půl hodiny.


V nejmladší kategorii se sešlo dvanáct hráčů, kteří hráli ve dvou šestičlenných skupinách s postupem prvních tří do horního a druhých tří do spodního pavouka. Oba pavouci se dohrávaly do konečného pořadí. Ve finále porazila Anna Voráčová z TSM Kladno Denise Bedenka z TJ Čistá. Třetí místo vybojoval Tobiáš Blecher z TJ Neratovic, který porazil 3:0 Filipa Mařík z TJ Sokola Stodůlky. Čtyřhry vyhrály Anna Voráčová a Leontýna Toužimská z TSM Kladno před nJanem Horákem (TSM Kladno) a Denisem Bedenkem (TJ Čistá). Bronzové medaile vybojovali Tobiáš Blecher (TJ Neratovice) a Tomáš Brejcha (TTC Praha).

 

Souběžně se hrály spojené kategorie staršího žactva a dorostu, kde se sešlo 32 hráčů, z čehož osm bylo dorostenců (dosavadní rekord). Hrálo se v osmi skupinách s postupem prvních dvou do horního a druhých dvou do spodního pavouka.

 

Kategorii dorostu opět Vyhrál Dominik Kubiček z Kotlářky, který ve finále těsně porazil Jana Krojidla z TJ Neratovic. Třetí místo vybojoval po velkém boji 3:2 Pavel Hurdálek (TJ Neratovice) nad Tomášem Jablončíkem (TJ Sokol Všetaty). Pořadí staršího žactva: Jan Krojidlo (TJ Neratovice), 2. Tomáš Jablončík (TJ Sokol Všetaty) a 3. Josef Kahoun (Sokol Louňovice p. Blaníkem).

Pořadí čtyřhry dorostu: 1. Dominik Kubíček (Kotlářka) a Václav Kopecký (TJ Sokol Všetaty), 2. Dominik Pešl a Tomáš Jablončík (oba TJ Sokol Všetaty) a 3. Denis Kolář a Klára Valentová (oba Sokol Český Brod).

Pořadí čtyřhry staršího žactva: 1. Denis Kolář a Klára Valentová (oba Sokol Český Brod), 2. Josef Kahoun (Sokol Louňovice p. Blaníkem) a Jan Krojidlo (TJ Neratovice), 3. Filip Čábela a Saša Průcha (oba TTC Praha).

 

V kategorii mladšího žactva. Která začala s hodinovým skluzem, se sešlo dvacet hráčů, kteří hráli ve čtyřech pětičlenných skupinách s postupem prvních tří do horního a zbylých dvou do spodního pavouka. Oba pavouci se dohrávaly do konečného pořadí. Dvouhru vyhrála Lucie Bartoníčková z TJ Sokola Všetaty, která ve finále porazila svoji oddílovou spoluhráčku Adélu Kůsovou, která skončila druhá. V boji o třetí místo porazil Samuel Floyd Curtis z STC Slaný po velkém boji 3:2 Ondřeje Šťastného z TJ Neratovic.

 

Čtyřhru mladšího žactva vyhráli Ondřej Šťastný (TJ Neratovicve) a Adéla Kůsová (TJ Sokol Všetaty) před druhými Lukášem Kuhnelem a Vojtěchem Horčákem (oba TTC Klánovice) a třetími Matyášem Petrušem (TTC Klánovice) a Samuelem Floydem Curtisem (STC Slaný).

 

Podrobné výsledky zveřejníme hned po jejich zpracování, včetně mezipořadí celého 6. ročníku po 4. turnaji na www.pinecvpraze.cz.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha