Nabídka






Sobotnímu Grand Prix TTC Praha mládeže kralovali Šubert, Šťastný, Slavíček a Kubíček

Míla

17.11.2019

Informace

Přečteno: 1772


V sobotu 16. listopadu 2019 se za účasti 46 hráčů konal druhý turnaj 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice mládeže, kterým bylo Grand Prix TTC Praha.


Turnaj začal tradičně v devět hodin kategoriemi nejmladšího žactva a staršího žactva a dorostu. V kategorii nejmladšího žactva se nejlépe dařilo Tomáši Šubertovi z TTC Praha, kterému se ve finále podařilo poprvé porazit Rozálii Toužimskou z TSM Kladno, která skončila druhá před svojí sestrou Leontýnou ze stejného oddílu, která v boji o 3. místo porazila Filipa Maříka ze Sokolu Stodůlky. V této kategorii se sešlo dvanáct hráčů.

 

Souběžně probíhaly boje v kategorii dorostu, kterde vyhrál Dominik Kubiček z Kotlářky, který ve finále porazil Jana Slavíška ze Slavoje Praha. Třetí místo vybojoval Tomáš Jablončík z TJ Sokol Všetaty, který porazil svého oddílového kolegu Dominika Pešla. Z toho vzešlo i pořadí staršího žactva, kde skončil jako první Jan Slavíček (Slavoj Praha) před Tomášem Jablončíkem (TJ Sokol Všetaty) a třetí Klárou Valentovou (TJ Sokol Český Brod). V této kategorii se sešlo 25 hráčů, z toho čtyři dorostenci a 21 starších žáků (či žákyň).

 

V odpolední kategorii mladšího žactva se sešlo devět hráčů a ve finále se radoval z vítězství Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který ve finále porazil druhého Jana Kittnera z TTC Praha. V souboji o 3. místo porazil Vojtěch Horčák z TTC Klánovice Annu Vinklářovou ze Sokola Stodůlky.

 

Kompletní výsledky zveřejníme na stránkách Pinec v Praze během příštího nebo přespříštího týdne, hned jako budou zpracovány a bude na ně upozornění na ně samostatným článkem, který bude obsahovat i nové žebříčky.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha