Nabídka






Pingpong si jako první u nás vyzkoušel Emil Zajac z VyVolených

Míla

5.6.2009

Reportáže

Přečteno: 4550


Prvním návštěvníkem, který si ve společné bambiriádní expozici s ICOKem a SKSK ČR vyzkoušel zahrát stolní tenis, byl včera Emil Zajac, který byl naším sousedem, protože je tiskovým mluvčím občanského sdružení Zdraví – život, s kterým máme společný stan.


Sotva jsme dodělali poslední detaily v naší expozici a Bambiriáda ještě téměř nebyla otevřená pro veřejnost, navštívili náš naši sousedé z expozice. Emil Zajac, Kterého můžeme znát z poslední řady VyVolených, si u nás zahrál se svojí kolegyní ze sdružení Zdraví – život stolní tenis.





Z naší expozice byl největší zájem o stolní tenis. Vystřídalo se tu mnoho zájemců jak od sousedních Hasičů, tak z příchozích návštěvníků.



Pingpong návštěvníky bavil, někteří ho uměli více, někteří méně. Pár míčků skončilo bohužel pod podlážkou stanu, ne všechny se podařilo vydolovat a některé byly prošlápnuté. Proto pro obyčejné pinkání dnes bereme staré míčky 37 mm a nové necháme až na turnaje pro děti, které budou dnes, v sobotu a neděli.



Stolní tenis sehrál až do posledka, než se začaly brány Bambiriády v 18 hodin zavírat. To se zde oběvili i dva kluci, kteří hráli docela dobře a kteří přislíbili účast na turnajích, které budou v pátek, sobotu a neděli.



Co nás čeká dnes? Od 15 hodin bude probíhat turnaj ve stolním tenisu pro děti do 15 let, na který je třeba se přihlásit do 14.55 hod. Souběžně budou oprobíhat i další nepingponkové soutěže – Filmová Star, kbíz o počítačích a Internetu, Sudoku, malování na čtvrtku s tématikou prázdnin a soutěž ve vyndavání Ježka v kleci na čas.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha