Nabídka






Úpravy přihlašování a výše startovného na Grand Prix CST Ďáblice

Míla

2.4.2019

Informace

Přečteno: 1623


Počínaje dubnem zavádíme zatím na zkoušku tříhladinové startovné na turnaje Grand Prix CST Ďáblice.


Protože většina hráčů se na turnaje Grand Prix CST Ďáblice hlásí na poslední chvíli, někdy i pouhé minuty před začátkem a další zájemci vyčkávají, kdo bude hrát, jestli se přihlásí, měníme trochu systém.

 

Někteří z vás si už všimli, že u přihlášených hráčů se nyní navíc zobrazuje i datum a čas, kdy se přihlásili. Na zkoušku nyní zavádíme, že hráči, kteří se přihlásí nejméně tři dny před konáním turnaje (u turnaje 7. 4. 2019 do 4.4. 2019 do 14.30 hodin) budou mít startovné pouhých 100,-- Kč. Hráči přihlášení později, ale před začátkem turnaje budou mít startovné 120,-- Kč a hráči nepřihlášení předem vůbec 150,-- Kč. Doufáme, že to napomůže ke zvýšení účasti hráčů na turnaji.

 

Pro zatím tato změna platí zkušebně do konce druhé série turnajů, tedy od 7. 4. do 5. 5. 2019. Po té vyhodnotíme případný přínos a následně z toho bude odvozeno startovné pro třetí sérii, která by měla začít od 12. 5. 2019

 

Další novinkou je, že pokud se sejde méně, než pět hráčů, uděluje se při vyhlášení pouze první cena. Důvodem je, aby tento turnaj i při malé účasti, přispěl na ceny pro celou sérii osmi turnajů, aby nakonec vítěz celé série nedostal méně, než vítězové jednotlivých turnajů. Na ceny jde totiž 20% z vybraného startovného a co se nerozdá na daném turnaji, se schovává pro první tři v celé sérii osmi turnajů.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha