Nabídka






Dva víkendové turnaje

Míla

27.1.2019

Informace

Přečteno: 1832


O tomto víkendu proběhly dva turnaje. Zatím stručně, podrobnější reportáže přineseme v průběhu týdne.


V sobotu proběhl v CST Ďáblice Zimní turnaj mládeže, kterého se zúčastnilo celkem 39 hráčů (bez duplict v kategoriích 36.

 

Ve dvouhrách kategorii nejmladšího žactva vyhrál Lukáš Elicer z STC Slaný, dorost a istarší žactvo vyhrál Adam Košacký – Slovan Bohnice, odpoledne potom vyhrál dvouhry mladšího žactva Jakub Makara z STC Slaný.

 

Ve čtyřhře nejmladšího žactva se z vítězství radovali Tereza Makarová a Lukáš Elicer (oba STC Slaný), v kategorii dorostu bratři Michal a Jakub Makarovi (oba STC Slaný) a ve starším žactvu Adam Košacký (Slovan Bohnice) a Marek Míhalachi (Kotlářka). Odpoledne potom čtyřhře v kategorii mladšího žactva kralovali Jakub Makara a Samuel Floyd Curtis (oba STC Slaný).

 

Ve neděli odpoledne proběhl třetí turnaj Velké ceny CST Ďáblice – Grand Prix CTS Ďáblice 1/3 určený rekreačním hráčům a hráčům okresní úrovně s ELO do max. 1.1000. Zde se z vítězství při účasti deseti hráčů radoval Vladimír Hronský z KST OBO Praha, který je po třetím turnaji v čele celé série, která bude mít osm turnajů a započítává se do ní šest nejlepších výsledků.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha