Nabídka






Od ledna začnou turnaje pro rekreační hráče

Míla

30.12.2018

Pozvánky

Přečteno: 2101


Od neděle 13. 1. 2019 začíná série turnajů pro rekreační hráče, které budou vždy v pondělí od 14.30 hodin.


Od neděle 13. 1. 2019 zahajujeme sérii turnajů pro rekreační hráče. Bývá zvykem, že takovýchto turnajů se mohou účastnit i hráči nejnižších (okresních) soutěží, protože jejich výkonnost je srovnatelná s lepšími rekreačními hráči. S touto skutečností počítáme a pro registrované hráče je stanoven limit podle serveru www.elost.cz, který je stanoven na 1.100.

 

Hráči, kteří mají vyšší ELO, mohou požádat o tzv. Zvláštní start, tzn. že budou hrát druhou než hrající rukou a výhradně softovými potahy. Tito hráči ale nesmí mít vyšší ELO než 1.400.

 

Individuální přístup bude k hráčům rekreačních organizovaných soutěží jako je např. Pražský rekreační stolní tenis. I zde bude omezení, které se budeme snažit nastavit srovnáním s výkonností s hráči, kteří jsou registrovaní a mají ELO.

 

První úvodní turnaj zahajuje v neděli 13. ledna 2019 od 14.30 hodin, kdy končí prezence. Startovné je 150,-- Kč pro přímo příchozí hráče a 120,-- Kč pro předem přihlášené hráče. Přihlásit se půjde přes formulář na této stránce, kdy kliknete na odkaz Grand Prix CST Ďáblice a potom na příslušný turnaj, dále na Přihlásit, vyplníte své jméno a uložíte. Dále se dá přihlásit i formou SMS s uvedením jména a příjmení na mobil, který bude uveden u turnaje. Budou se zde střídat dvě čísla, podle toho, kdo bude turnaj řídit, zda Miloslav Fuček nebo Václav Zahradník.

 

V tuto chvíli je k dispozici kalendář turnajů, který je přístupný jak přes zmíněný odkaz na Grad Prix CST Ďáblice (www.centrumstolnihotenisu.cz/turnaje) tak z Kalendáře akcí. Následně ještě připravíme přehled výsledků jednotlivých turnajů, výsledky sérií turnajů, kterých bude v každé sérii osm, přičemž se započítává šest nejlepších výsledků. Dočkáte se i žebříčků a statistik jednotlivých hráčů.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha