Nabídka






Předprodejní místa plesu stolních tenistů - upřesnění

Míla

15.3.2017

Informace

Přečteno: 2704


Upřesňujeme předplatní místa vstupenek na ples stolních tednistů včetně termínů jejich ukončení před plesem.


Vstupenky je možno zakupovat elektronicky přes internet na www.centrumdablice.cz/predprodej. Zde doplníte do elektronického formuláře počet vstupenek, napíšete pro kontrolu své jméno a hlavně svůj email. Vyplníte kontrolní součin, který je ochranou proti robotům a objednávku odešlete. Obratem vám systém zašle email s číslem běžného účtu, variabilním symbolem a celkovou částkou platby, kterou máte za vstupenky zaplatit. Souběžně vám ještě vaši objednávku potvrdí administrátor. To pro jistotu, kdyby první email, který je posílán automaticky, skončil ve spamovém koši (u těchto emailů se to občas stává, máte-li nastaven hodně přísmě spamový filtr).

Ihned po připsání platby na účet vám budou zaslány PDF vstupenky na uvedený email. Proto si jej před odesláním objednávky důkladně zkontrolujte, zda jste jej napsali správně.

PDF vstupenky si doma sami vytisknete. Pokud byste měli s tiskem vstupenek problémy, např. nemáte tiskárnu, stačí napsat emailem a my vstupenky vytiskneme za vás a budete je mít na své jméno v obálce na baru. Pouze při vyzvedávání po vás budeme chtít pro kontrolu variabilní symbol platby.

Toto předplatní místo ukončí předprodej ve středu 22. 3. 2017. Po tomto termínu by stejně již objednávka nestihla proběhnout a být včas vyřízena. Aby nám došly peníze na účet do pátku 24. 3. 2017, je potřeba, abyste je poslali nejpozději ve středu 22. 3. 2017. Výjimkou je, pokud byste je posílali z účtu u FIO banky. V tomto případě je možno je poslat ještě až do pátku 24. 3. 2017 do 12.00 hodin. Poslední vstupenky z tohoto předprodeje budou expedovány emailem v pátek mezi 14. až 15. hodinou. Další možností, pokud byste měli problém s včasným odesláním platby a neměli účet u FIO banky, je peníze vložit na náš účet v kterékoli pobočce FIO banky hotově, ale nejpozději do 12.00 hodin v pátek 24. 3. 2017.

 

Předprodejní místo Vlna Ďáblice,Osinalická 766/26, Praha 8 bude vstupenky prodávat do pátku 24. 3. 2017 do 16.00 hodin. Po té bude i zde předprodej ukončen.

 

Předprodejní místo Centrum Ďáblice - sokolovna, Kokořínská 204/28 bude vstupenky prodávat nejdéle a to až do pátku 24. 3. 2017 do 21.00 hodin. Po té bude i zde předprodej vstupenek ukončen.

 

Další vstupenky bude možno zakoupit na místě před plesem a to už od 18.00 hodin a v jeho průběhu za 200,-- Kč. Upozorňujeme ale, že zde bude následně omezena kapacita míst, protože stoly a židle jsou půjčovány a počet míst k sedění bude dimenzován s rezervou cca 10% k počtu prodaných vstupenek z předprodeje. Proto nedoporučujeme nechávat koupi vstupenek úplně na poslední chvíli.

 

Pokud byste měli při koupi vstupenek jakékoli problémy, rádi vám poradíme. Informace k předprodeji i plesu získáte na telefonním čísle 727 834 421.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha