Nabídka






Úpravy provozu CST kvůli schnutí barvy na podlaze

Míla

27.8.2016

Informace

Přečteno: 16806


Z důvodu zaschnutí barvy na nové podlaze a jejímu částečnému zatvrdnutí omezujeme v pondělí 29. 8. provoz v Centru stolního tenisu a také rušíme odpolední turnaj.


V pondělí 29. 8. 2016 bude ještě zasychat barva na nově natřené podlaze. Soustředění mládeže to neovlivní, protože přihlášených dětí zatím není moc a tak se vejdeme na podium. Tam proběhnou oba - dopolední i odpolední trénink.

 

V hale necháme barvu zatvrdnout až do úterního rána, takže v pondělí bude pro veřejnost zavřeno a ruší se i turnaj pro veřejnost.

 

Od úterý 30. 8. 2016 již bude provoz Centra stolního tenisu bez omezení. Hned ráno postavíme stoly v hale, takže do 10 hodin, kdy začíná soustředění mládeže TTC Praha, bude vše hotovo.

 

Protože bude potřeba ještě provést nátěr lakem, rozhodli jsme se jej trealizovat hned po pátečním tréninku mládeže v 16.00 hodin. Z důvodu schnutí se tak ruší turnaj Rozloučení s prázdninami. Celý víkend bude podlaha schnout.

 

V pondělí 5. 9. 2016 bude vše připraveno v 10.00 hodin na slavnostní otevření a tiskovou konferenci, která je sem svolána.

Do fotogalerie byly doplněny nejnovější fotografie natřené podlahy, která nyní schne. Fotografie z budování podlahy najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=579.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
17.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha