Nabídka






Jak vylepšit víkendové turnaje?

Míla

30.4.2009

Informace

Přečteno: 4399


Otázku, jak vylepšit víkendové turnaje si klademe již několik týdnů. Stále procházejí vývojem a v podstatě se je stále učíme dělat lepší a lepší.


Jak víte, tak jsme zkoušeli různé začátky turnajů, kdy se nakonec osvědčilo to, začít dříve, díky čemuž se turnaje nenatahovayl a někteří hráči neodcházeli dříve. Co nás zatím trápí dál, je to, že netušíme, kolik na který turnaj přijde hráčů a jaký připravit hrací systém. Proto zavedeme od průběhu května novinku, kterou bude předregistrace.

Předregistrace na turnaje už existovala, ale před pár týdny byla stažena, protože se hráči nepředregistrovávali a to mohlo naopak odrazovat toho, kdo se na předregistraci podíval. Bylo tam jedno jméno, ale nakonec na turnaj stejně přišlo kolem dvaceti hráčů.

K předregistraci se vracíme, ale za jiných podmínek. Od 15. května totiž zavádíme to, že se startovné zvýší ze 100,-- Kč na 120,-- Kč, ale ti, kdo se předregistrují, budou platit startovné v původní výši 100,-- Kč. Předregistrovat se bude možné osobně na předregistrační listině na nástěnce pod pozvánkou na turnaj. Ta bude na turnaj jako celek a hráči zde pouze vyznačí, s účastí v kterých kategoriícíh předběžně počítají (Rekreant, Profi a žáci, ale i dvouhra, čtyřhra, družstvo).

Další možnost předregistrace bude možno pomoci SMS na číslo 604 365 989 a nebo odpovědí na email, kterým vám je zaslána pozvánka na turnaj. Pokud vám pozvánky nechodí, můžete se k odběru přihlásit na nástěnce v předsálí haly. Svůj email tam ale pište jak nejčitelněji umíte, jinak se pozvánek nedočkáte.

Pokud vám něco účast na turnaji, na který budete přihlášeni, znemožní, předběžnou přihlášku můžete zrušit stejným způsobem (osobně škrtnutím, pomocí SMS či emailem). Nezrušení nebude sice penalizováno, ale věříme, že toho nebudete s ohledem na ostatní účastníky zneužívat. Pokud je totiž možnost si dopředu připravit hrací systém, urychlí se losování a tím se zkrátí čekání hráčů.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha