Nabídka






Příměstský tábor – den třetí

Míla

3.8.2016

Reportáže

Přečteno: 2800


Příměstský tábor zaměřený na stolní tenis pořádaný TTC Praha vstoupil třetím dnem do své poloviny.


Ve středu byli účastníci příměstského tábora konečně v plném počtu, protože dorazil i Filip. Den byl zahájen tréninkem – rozcvičkou, kterou vedl Filip, která začala rozběháním, přeskoky přes švihadlo a cvičením na atletickém žebříku. Následoval trénink základních úderů, tentokrát na počítání. Ďáblický Ondra dal s trenérem přes sto forhendových kontra drajvů a přes padesát bekhendových kontradrajvů. Trénovalo se i podání, klánovický Ondra pronikl do tajů nadhazovaného podání. Po STP následovaly na závěr cvičné sety s handicapem proti klánovickému Ondrovi. Ďáblický Ondra s Filipem hráli bez handicapu a vyhrál Ondra.

 

Vyrazili jsme na hvězdárnu. Počasí nám ale nepřálo a bylo zataženo. Takže jsme viděli pouze expozice a potom ještě dalekohledy. Zatím co tam jsme jeli z časových důvodů autobusem, zpátky jsme se vraceli pěšky Květnovou ulicí, která nás dovedla až do Kokořínské. Zašli jsme si na oběd do restaurace a potom jsme odehráli dvě hra Osadníků z Katanu.

 

Odpolední trénink začal trochu později, protože se protáhli Osadníci. Ale s ohledem na únavu hráčů v třetím kritickém dni to tolik nevadilo. Po obvyklé rozcvičce šel Filip na robota a oba Ondrové společně trénovali drajvy forhendem i bekhendem a Psaníčko. Filipa na robotu potom vystřídal klánovický Ondra a druhý Ondra s Filipem hráli Psaníčko a následně topspiny a potom kombinaci podání – příjem – úrok a dohrávka. Po STP nechyběly na závěr cvičné sety.

 

Místa jsou volná ještě stále. Ve čtvrtek nás čeká mezi dopoledním a odpoledním tréninkem výlet na Petřín, kam vyjedeme lanovkou a půjdeme do bludiště.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha