Nabídka






Tréninky mládeže TTC Praha vrcholí kontrolními turnaji

Míla

21.6.2016

Různé

Přečteno: 2913


V tomto a minulém týdnu vrcholí tréninky mládeže TTC Praha kontrolními turnaji. Minulý týden bylo také uzavřeno pololetní bodování členů.


Na trénincích oddílu mládeže TTC Praha byly minulý týden kontrolní turnaje, které měly prověřit, co se členové oddílu za pololetí naučili.

 

Nejsilnější sestava se sešla v pondělí. Docházka byla sice slabá, pouzí čtyři hráči, což není ani polovina, ale turnaj měl dobrou úroveň. Při nepřítomnosti Adama P. vyhrál dle očekávání Adam B. Trochu zklamal Patrik S., který skončil až třetí za Petrem. Čtvrtým hráčem byl Jindra, který odvedl standardní výkon.

 

Ve středu byla situace jedště horší, protože se sešli pouze dva hráči, což je zhruba čtvrtina. Ve čtvrtek trénují pouze tři hráči a ti měli účast stoprocentní. Vyhrál opět Adam B., před Patrikem S., který si napravil reputaci z pondělí a porazil třetéího Petra.

 

V tomto týdnu budou pokračovat kontrolní turnaje. Pouze už nebudou započítávány do bodování, které bylo v pátek uzavřeno. Ceny za pololetní bodování, které vyhrál Adam Brodský před Partrikem Svobodou a Petrem Burianem budou předány na tréninku v pondělí 20. 6. 2016.

 

Tréninky budou zakončeny v pondělí 27. 6. 2016 netradičně pojatým tréninkem. Na tréninku budou probíhat spíše zábavné drobné soutěže o drobné ceny.

 

Tréninky v novém školním roce začnou v TTC Praha opět od pondělí 5. září 2016, kdy bude současně probíhat nábor nových členů.

 

Fotografie z pondělního kontrolního turnaje najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=566.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha