Nabídka






Vítězi Květnového turnaje Jan Smíšek a Fuček s Trmotou

Míla

3.5.2014

Reportáže

Přečteno: 3336


Dnešní turnaj čtyřher a dvouher ukázal, že zájem o čtyřhry, přestože se nehrají moc často, klesá. I přes ideální pingpongové počasí se na turnaji sešli jenom čtyři hráči.


Květnový turnaj začal hlavní kategorií, kterou byly čtyřhry. Protože se sešly pouzte dva páry, hrálo se na dva vítězné zápasy na tři vítězné sety.

Čtyřhra Rekreant A – Elite

Fuček, Trmota – Smíšek Jan Buriánek 3:2(-9,6,-7,7,7)
Fuček, Trmota – Smíšek Jan, Buriánek 3:1(-9,7,8,5)

Fuček s Trmootu měl v prvním zápase problém s jedním z postavení a tak první zápas vítězně ukončili až v pátém setu po změně stran, kdy dohrávali v postaveníé, které jim lépe vyhovovalo. V druhém zápase se Fuček s Trmotou rozehráli lépe, takže už zvládli druhý zápas vyhrát ve čtyřech setech a přehráli soupeře i v postavení, které jim vyhovovalo méně.

Pořadí čtyřher Rekreant A – Elite
1. Miloslav Fuček a Zdeněk Trmota (oba TTC Praha), 2. Jan Smíšek a Václav Buriánek (oba TTC Praha)

Dvouhra se při účasti čtyř hráčů hrála systémem každý s každým dvoukolově. Fuček druhé kolo pro vyčerpání vzdal. Únava na něm byla znát už při všech zápasech dvouher. S ohledem na to, že podal velmi dopbrý výkon v náročním středečním turnaji Grand Prix Centra zábavy, kde skončil druhý a na druhém místě skončil i ve čtvrtek v Májovém poháru a dále se ještě účastnil pátečního tréninku hráčů TTC Praha a i oba zápasy čtyřher na dnešním turnaji, byly náročné, je jeho únava pochopitelná. Ostatní hráči na tom byli lépe, Jan Smíšek nehrál ve středu, Buriánek zase vypustil páteční trénink a nejodpočatější byl Trmota, který nehrál ani ve středu ani ve čtvrtek a přišel si pouze zatrénovat v pátek před dnešním turnajem.

Dvouhra Rekreant A – Elite

Fuček – Buriánek 0:3(-3,-5,-4), Trmota – Smíšek Jan 1:3(-9,-9,-9), Buriánek – Smíšek Jan 1:3(8,-1,-3,-7), Fuček – Trmota 0:3(-2,-2,-1), Trmota – Buriánek 3:0(5,7,4), Smíšek Jan – Fuček 3:1(2,-9,7,6)

Fuček – Buriánek 0:3 w.o., Trmota – Smíšek Jan 0:3(-7,-6,-7), Buriánek – Smíšek Jan 0:3(-9,-9,-3), Fuček – Trmota 0:3 w.o., Trmota – Buriánek 3:0(8,5,2), Smíšek Jan – Fuček 3:0 w.o.

 

Pořadí dvouher Rekreant A – Elite

1. Jan Smíšek – TTC Praha, 2. Zdeněk Trmota – TTC Praha, 3. Václav Buriánek – TTC Praha, 4. Miloslav Fuček – TTC Praha

Příští týden nás čekají opět tři turnaje – ve středu 5. turnaj 11. série Grand Prix Centra zábavy, ve čtvrtek Pohár osvobození a v sobotu Baby Cup. Na kterémkoli z těchto tří turnajů si může vítěz Jan Smíšek vybrat zlevněné startovné za 50,-- Kč.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha