Nabídka






Od dubna nová provozní doba

Míla

1.4.2009

Informace

Přečteno: 4355


Od dubna nasazujeme novou provozní dobu, která je upravena podle poptávky.


Protože v pátek byl o hraní stolního tenisu minimální zájem a pokud byla herna v pátek více zaplněna, bylo to vždy většími organizovanými skupinami, přecházíme dnešním dnem na novou provozní dobu, která pátky výrazně omezuje na úkor víkendových dnů. V nich sice návštěvnost zatím není nijak závratná, je po ní ale poptávka a věříme, že až se ustálí pravidelná víkendová otevírací doba, že návštěvnost o víkendech stoupene. Pokud ne, zaměříme se o víkendech pouze na turnaje.

Provozní doba od pondělí do čtvrtka se nemění, zůstává otevřeno od 14 do 22 hodin, s pásmem MAXI od 18 do 20 hodin. V pátek bude ob týden otevřeno od 18 do 22 hodin, ob pátek bude zavřeno úplně. Bude-li mít zájem v pátek hrát uzavřená organizovaná skupina na větším počtu stolů, není problém po předchozí dohodě na tuto dobu provoz herny zajistit.

V soboty, neděla a některé svátky, budou v herně dopoledne turnaje a odpoledne ustálený provoz pro veřejnost od 15 do 21 hodin. Vzhledem k jiným akcím, které občas zajišťujeme, bude zhruba jeden až dva víkendové dny zavřeno a to buď úplně, nebo v nich proběhne jenom turnaj.

O nepravidlenostech v provozní době budete informováni na našich stránkách a na vývěsce Centra zábavy (vedle vchodu do herny).

Jak bude vypadat provoz v dubnu?

V pátek 3. 4. 2009 je zavřeno.
Na Velikonoční pondělí 13. 4. 2009 bude zavřeno.
V pátek 17. 4. 2009 bude zavřeno. V neděli 19. 4. bude zavřeno. Zda bude dopoledne turnaj, se teprve rozhodne.
V neděli 26. 4. bude zavřeno, zda bude dopoledne turnaj, se teprve rozhodne.

Ostatní pátky a víkendové dny bude otevřeno dle dispozic v 2. a 3. odstavci tohoto článku.

O provozu v měsíci květnu budete včas informováni jak samostatným článkem, tak pod odkazem provozní doba a také v horní aktualitě a samozřejmě i ve vývěsce Centra zábavy vedle vchodu do herny.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha