Nabídka






Poslední šance pro zájemce o rekreační oddíl

Míla

19.11.2013

Informace

Přečteno: 3439


Pondělí 25. 11. 2013 je poslední šancí pro nové zájemce, kteří by chtělo do pondělního rekreačního oddílu, včetně zapojení se do jeho dlouhodobé rekreační soutěže.


Pondělní rekreační oddíl nyní zaplnil svoji rekreační dlouhodobou soutěž – Ligu TTC Praha. Z důvodu velkého zájmu její 3. ligu ještě nastavíme, protože jsou rozjednaní noví zájemci ve stádiu přihlašování. Tato možnost ale končí v pondělí 25. 11., kdy budou uzavřeny přihlášky do oddílu. Přihlášení členové budou do Ligy TTC Praha ještě zařazeni a bude pro ně zpracován dohrávkový kalendář. Kdo chce vstoupit do oddílu a hrát ještě v této sez=oně , musí přihlášku dodat do pondělí 25. 11.

Důvodem je to, že Liga TTC Praha má nyní pohárovou přestávku. Včera se hrál Podzimní pohár dvouher, v pondělí 25. 11. se bude hrát Podzimní pohár čtyřher. Od pondělí 2. 12. bude opět pokračovat Liga TTC Praha svým 6. kolem a to již podle definitivně doplněného programu. Další postupné dohrávky kvůli dalšímu postuponému zařazování nových členů by do Ligy TTC Praha vnášel již neúnosný zmatek. Proto další zájemci, kteří tento termín nestihnou, budou muset čekat až do září 2014, kdy se bude připravovat nová sezóna.

Informace o členství v rekreačním oddílu můžete domluvit na telefonu 603 451 965 přímo s vedoucím tohoto oddílu.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha