Nabídka






I letos je na Bambiriádě největší zájem o pingpong

Míla

25.5.2013

Reportáže

Přečteno: 3966


I letos se účastní Centrum zábavy společně s TTC Praha pražské Bambiriády v expozici sdružení dětí a mládeže Informační centrum oddílů a klubů.


Bambiriáda

Od čtvrtka 23. 5. 2013 se koná v Praze v Dejvicích Bambiriáda, jíž se účastní Informační centrum oddílů a klubů. V jejh expozici se prezentuje Klub správných kamarádů Praha, společně s TTC Praha a s TJ Stolní tenis Praha, která provozuje Centrum zábavy Karlín.

 

Největší zájem je o pingpong, který zde zajišťuje TTC Praha. Pingpongový stůl je neustále někým obsazený. Včera zde proběhl pro děti i turnaj pro veřejnost, který za účasti osmi hráčů (což je na jeden venkovní stůl, který zde je k dispozici, celkem dost). Vítězem tohoto turnaje se stal čtvrnáctiletý Richard Iltis, který ve finále porazil jedenáctiletého Vojtu Mrkala. Poraženými semifinalisty, kteří obsadili třetí místa se stali Filip Polame (10 let) a Petr Haspekl (14 let).

 

Další turnaje ve stolním tenisu proběhnou na Bambiriádě i dnes a v neděli, vždy od 14 hodin. TTC Praha zde zajišťuje i soutěž ve skákání přes švihadlo.

 

Z ostatních soutěží, které v této společné expozici jsou stojí za zmínku kvízy o sportu, o počítačích a Internetu a Sudoku. Dále je zde soutěž Napověz a uhodni. Dnes a zítra bude možno soutěžit ve vyndavání Ježka z klece (sobota 10 až 11 hodin a neděle 13 až 14 hodin).

 

Podrobný průběh prvních dvou dní najdete na Magazínu eKamarád, kde je reportáž z příprav a z 1 dne. Dnes vyjde reportáž z 2. dne a v následných dnech i z 3. a 4. dne.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha