Nabídka






Změna začátků víkendových turnajů

Míla

16.5.2013

Informace

Přečteno: 3741


Upozorňujeme na změnu začátků kategorií B a C o všech víkendových turnajů počínaje sobotou 18. května 2013.


S ohledem na to, že už asi měsíc se neschází hráči nejenom na kategorii Rekreant C – Standard, ale ani na kategorii Rekreant B – Optimum, přistoupili jsem je změně začátků těchto kategoriích.

Prezentace do všech tří kategorii A až C probíhá nyní ve společném čase (většinou 8.30 až 8.45 hodin). Po ukončení prezence dojde k určení začátků jednotlivých kategorií podle počtu přihlášených.Vzhledem k tomu, že s příchodem léta chodí stále méně hráčů, je klidně možné, že kategorie A i B se budou hrát v souběhu (stolů je v herně dost). V případě malého počtu hráčů, se bude hrát pouze jedna kategorie. V případě většího počtu prezentovaných hráčů (což je v létě nepravděpodobné), může dojít k tomu, že se B kategorie bude hrát v určeném čase, který bude odhadem trvání kategorie A. Současně bude jasně řečeno, uda je zaprezentováno dost hráčů do kategorie C a zda se tato kategorie bude hrát.

Uvedená změna má zabránit tomu, aby obsluha herny čekaka v herně do začátku kategorií B a C jenom, proto, aby ověřila, že se na ně nesejde dost hráčů – minimální počet jsou tři hráči. Takto se vše rozhodne ráno do 9 hodin.

U nedělních turnajů, kdy jsou dvě kategorie A a B bude také společná prezence obou kategorií, ale většinou v čase do 10 hodin (9.30 až 9.45).

Věnujte prosím pozornost těmto změnám, které již jsou uvedeny v kalendáři akcí.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha