Nabídka






Zavádíme dispečerské telefony

Míla

4.12.2012

Informace

Přečteno: 3838


Z důvodu, že stále stoupá poptávka na rezervace stolů i v dobu mimo provozu Centra zábavy, zavádíme dispečerské telefony, které vám to umožní.


Protože stále přibývá zmeškaných hovorů z dopoledních hodin či dnů, kdy je Centrum zábavy zavřeno, zavádíme dispečerské telefony. Dispečer vám na nich za mírný poplatek zprostředkuje rezervaci i v době, kdy v Centru zábavy nikdo není.

Rezervace přes dispečera funguje tak, že mu sdělíte požadavek na rezervaci, on jej prověří v nejkratší možné době v recepci a následně vám rezervaci potvrdí buď ještě přímo ve vašem telefonátu nebo vás vyzve k zaslání SMS s tímto požadavkem a po jeho zajištění vám rezervaci potvrdí odpovědí na vaši SMS zprávu.

V režimu dispečerského telefonu je v době mimo provozu Centra zábavy i mobil do recepce 731 387 168. Na něj se můžete v režimu dispečerském zadarmo přihlašovat na turnaje, ale pouze formou SMS. Zdarma můžete také ale pouze formou SMS rušit rezervace.

Druhým dispečerským telefonem je telefon do již zrušeného Centra zábavy Flora 605 168 453, který dosud ležel zapnutý na stole v recepci CZ Karlín a občas na něj někdo zavolal, kdo ještě nevzal na vědomí, že CZ Flora již neexistuje. Nyní bude sloužit jako dispečerský telefon pro CZ Karlín.

Za využití dispečera je poplatek 20,-- Kč. Případné další příplatky za volání v době poledne (11 až 13 hodin) či ve sváteční dny 24. 12., 25. 12., 26. 12., 31. 12. nebo 1.1. najdete pod odkazem Rezervace. Potěšující pro vás může být to, že pokud rezervujete velkou zakázku za alespoň 750,-- Kč, tak vám základní disepčerský poplatek 20,-- Kč nebude účtován.

Protože ale ani dispečerskými telefony nyní nevykryjeme celý den, sháníme další dispečery. Odměny pro ně je 20,-- Kč za sjednanou a realizovanou rezervaci plus případné příplatky (viz. ceník pod odkazem Rezervace). Celý poplatek zaplacený zákazníkem jde na pokrytí nákladů za případné potvrzení či dotaz do recepce a na odměnu dispečerovi.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha