Nabídka






Konečná podoba turnajů a nové funkce naší stránky od nového školního roku

Míla

28.8.2012

Informace

Přečteno: 3687


Dnes byla dokončena a spuštěna nová verze stránky Centra zábavy, která se vzhledově liší jenom minimálně. Má ale nové funkce a přináší i konečnou verzi změn v turnajích v Centru zábavy, avizovanou v neděli.


Jak jsem zmínil v neděli 26. 8. a jak si již mnozí mohli všimnout z kalendáře akcí, dochází od září ke zvýšení startovného na naše turnaje. Které bylo vynuceno velkým nedoplatkem za energie za uplynulý školní rok, které nás zadlužilo nejméně na dvanáct měsíců. Pravidelným účastníkům turnajů se jej ale snažíme kompenzovat různými slevami.

 

Startovné od 1. 9. 2012

Základní startovné je 140,-- Kč za první kategorii. Hráči předem přihlášení ve stanoveném termínu platí startovné 120,-- Kč.

Poskytované slevy:

a) Pro členy pořádajícího oddílu TTC Praha je startovné 120,-- Kč (pokud se předem přihlásí, tak 100,-- Kč) a druhá a další kategorie je za 50,-- Kč,

b) Hráči s docházkou 50% a vyšší v kterékoli kategorii buď celkově nebo za poslední čtvrtletí, mají slevu 20,-- Kč v 1. kategorii.

c) Hráči s docházkou 25% a vyšší v kterékoli kategorii buď celkově nebo za poslední čtvrtletí, mají slevu 10,-- Kč v 1. kategorii.

d) Hráč, který vyhraje turnaj v kategorii A má slevu na jeden turnaj konaný v kategorii A do 7 dnů od tohoto turnaje ve výši 50%. Pokud by se v tomto období turnaj nekonal, platí sleva na nejbližší turnaj uskutečněný po tomto termínu.

 

Pro určení slev dle bodů b) a c) je závazná docházka, kterou najdete v sekci statistiky. Hráči s docházkou 50% a více jsou zde označení červeně a hráči s docházkou 25% a více jsou zde označeni modře.

 

Slevy jsou poskytovány pouze na první kategorii, za kterou se platí plné startovné. Ze sníženého startovného 50,-- Kč již další slevy poskytovány nejsou.

 

Hráči se započítává vždy výhodnější kombinace pro určení slev. Jsou dvě kritétia, procentuální docházka za celé období, kdy se hráč zúčastnil svého prvního turnaje do současnosti a procentuální docházka za zhruba tři poslední měsíce. Sleva je určena podle toho, co vyjde hráči výhodněji. Pokud někdo třeba dva roky chodil hodně pravidelně a nyní dva měsíce nemohl chodit, vyjde pro něj lépe první kritérium. Pokud někdo naopak chodil na turnaje krátce a pak třeba rok nechodil a nyní zase chodí pravidelně, vyjde pro něj výhodněji druhé kritérium. Docílil-li někdo dobrou docházku např. v kategorii C, počítá se mu sleva do všech kategorií, i když se třeba zlepšil a chodí nyní do kategorie A. Jde o to, že sleva se vztahuje pouze na jednu kategorii, protože každá další kategorie má už nyní velmi výraznou slevu.

 

Pokud někdo přijde na svůj první turnaj, má výhodu, protože pokud přijde v brzké době znova, má vysoká průměr a tím pádem levnější startovné. Po prvním turnaji má docházku 100%, nepřijde-li na druhý turnaj, má ještě docházku 50%, tedy na třetí konaný turnaj, který je pro něj druhým, má stále slevu 20,-- Kč. Pokud by nestihl ani tento turnaj, má potom na několik turnajů slevu 10,-- Kč.

 

Pro posílení úrovně kategorie A zavádímě slevu pro vítěze. Ten pokud přijde na další turnaj do sedmi dnů nebo prostě na nejbližší následujícíc turnaj, má v kategorii A slevu 50%, tzn. může platit od 40,-- do 70,-- Kč, podle toho, jak často před tím chodil, zda je členem TTC Praha a zda se dopředu přihlásil. Tato sleva se nevztahuje na kategorie B a C, prootže u nich je záhodno jejich kvalitu zachovat, aby si zahráli i průměrní a podprůměrní hráči. O čekává se, že lepšící se hráči se budou přesouvat do silnějších kategorií a ve slabších kategoriích nechají vyhrávat slabší hráče, kteří mají pro tyto kategorie odpovídající výkonnost.

 

Oproti původní informace z neděle, tedy není docházka součástí žebříčku, ale je uvedena samosttaně ve statistikách, což je přehlednější.

 

Co ještě vám přináší nová verze stránek?

1. Přihlašovat se k odběru pozvának na akce přímo přes webové rozhraní. Nejste již odkázáni na to, se nahlásit v Centru zábavy a čekat, až vás administrátor přidá. Obdobně, pokud chcete odběr ukončit, můžete to udělat sami přes webové rozhraní a nemusíte se obracet na administrátora a čekat, až vás vyřadí z databáze.

 

2. Sami se můžete přihlašovat i k odběru novinek (článků) na stránce Centra zábavy. Vyjde-li zde nový článek, budete o tom informováni emailem z odkazem na něj. Emaily s novinkami jsou rozesílány v 7.00 a v 19.00 hodin, pokud od poslední rozesílky přibyl na stránce nový článek.

 

3. Vylepšena je kniha návštěv, která má wysywig editor, což znamená, že budete-li tam psát, nemusíte text samo formátovat pomocí HTML značek.

 

4. Nejvíce patrné je asi propojení s facebookem. Přímo ze stránky můžete lajkovat, či můžete přes tránku komentovat.

 

5. Zaujme-li vás článek na naší stránce, můžete ho snadno sdílet na facebooku.

 

Nově ještě připravujeme jednotný objektivnější nasazovací žebříček, který bude společný pro všechny kategorie. Jeho spuštění plánujeme nejpozději do konce roku, ale věříme, že se to podaří dříve.

 

Doufám, že budete se změnami na www stránce spokojeni. Nyní je nová verze testována, takže pokud byste narazili na nějakou chybu, budu rád, když mě na ni upozorníte, abych ji opravil.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha