Nabídka






Druhý karlínský kemp stolního tenisu měl lepší účast než první

Míla

27.8.2012

Reportáže

Přečteno: 3650


Zatím co červencový kemp se pro malou účast konal jenom odpoledne, ten srpnový měl zhruba dvojnásobnou účast a proběhl podle plánu dvoufázově.


Druhý tréninkový kemp ve stolním tenisu proběhl v Centru zábavy od 13. 8. do 17. 8. 2012. Na jednotlivých trénincích bylo většinou pět až osm účastníků. Stálých účastníků, kteří chodili dopoledne i odpoledne, bylo pět, ale byl tu i jeden stálý účastník, který chodil dopoledne a jeden, který chodil odpoledne. Odpoledne pak byl na jednorázových trénincích většinou jeden až čtyři hráči.

Trénink vedli zkušení trenéři Vojtěch Košák a Jan Duspiva, kteří se zde střídali. Z TTC Praha zde byl jeden žák, jeden dorostenec a dva dospělý hráči z týmu E. Na některé tréninky dorazil ještě další hráč z TTC Praha. Jinak zde trénovali i mimopražští hráči.

Výrazně se na kempu zlepšil žák TTC Praha Gabriel Hévr. Velký herní pokrok udělal i dorostenec TTC Praha Petr Dejmek. Škoda, že se nezúčastnilo více žáků TTC Praha.

Plnou tréninkovou zátěž 20 hodin, bez jediné absence absolvovali tři hráči. Plnými deseti hodina dopoledních či odpoledních tréniků prošli další dva hráči. I když byly velké vedra, hráči vydali dle svých možností maximum a pilně trénovali.

Doufejme, že za rok se sejde účastníků karlínských kempů více a že jich využije hlavně více hráčů TTC Praha, zejména žáků a dorostenců.

Footgrafie z kempu již najdete ve fotogalerii.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha