Nabídka






Nové rozdělení kategorií Rekreant a Profi

Míla

3.3.2009

Informace

Přečteno: 4425


Od začátku března přistupujeme na základě nových zkušenosti k přerozdělení kategorií Rekreant a Profi a s tím spojených změn.


Od března omezujeme kategorii Rekreant nejenom na neregistrované hráče ČST, ale též v ní nemohou startovat hráči, hrající 3. a vyšší (1. a 2.) třídu PRSTu. Hrát mohou hráči, kteří hrají za 4. a 5. třídu PRSTu a ostatní neregistrovaní hráči.

V kategorii Profi budou tedy hrát hráči 3. a vyšší třídy PRSTu a registrovaní hráči ČST, ale mohou zde hrát i hráči neregistrovaní, pokud jsou pokročilí a myslí, že na tuto kategorii budou stačit.

S ohledem na to, že nyní jsou obě kategorie rekreační, dohodli jsme se se sponzorem Match Poin, který dodává do turnajů ceny, že tyto ceny budou děleny mezi obě tyto kategorie rovnoměrně. Por každou bude tedy pro vítěze pokukay na nákup za 500,-- Kč a za 2. místo poukaz na nákup za 250,-- Kč, přičemž tyto poukazy musí být vyčerpány do 15 dnů od vystavení (nebo je třeba v tom,to ternímu alespoň kontaktovat pana Švandu).

V soutěži družstev, které jsou časově náročnější, nebude možno startovat v kategorii Rekreant a Profi současně, v soutěžích jednotlivců (dvouhry a čtyřhry) tuto možnost ponecháme.

Turnaje, v kterých se budou hrát dvouhry a spolu s nimi čtyřhry nebo soutěž družstev, budou mít vždy jednu z těchto kategorií vypasánu (v Rekreantovi i Profi) jako hlavní a v ní se bude hrát o poukazy na nákup, druhá kategorie bude dotována praktickými výhrami od Match Pointu, popř. dalšími cenami, které se nám podaří získat (na minulém turnaji to byla např. kniha Legenda Lennon).

Věříme, že tyto změny povedou k ještě větší spokojenosti účastníků turnajů a že jejich počet bude mít nadále vzestupnou tendenci a že překonáme počet 27 účastníků ze Zimního poháru.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha