Nabídka






Červencový tréninkový kemp zakončila exhibice

Míla

13.7.2012

Reportáže

Přečteno: 3947


Před pár hodinami skončil v Centru zábavy červencový tréninkový kemp stolního tenisu, který byl zakončený exhibičním zápasem obou trenérů.


Červencový tréninkový kemp byl bohužel obsazen malým počtem účastníků, takže byly zrušeny dopolední tréninky a šlo vlastně o půlkemp. O dopolední tréninky totiž byli pouze dva zájemci. Odpolední tréninky probíhaly v počtu pěti až sedmi účastníků.

Na trénincích se jako trenéři střídali Vojtěch Košák (hráč 3. ligy – 31. v Praze) a Jan Duspiva (hráč 3. ligy a extraligy – 14. v Praze), kteří jsou oba hráči Lokomotivy Vršovice. Na kempu bylo opět stálých účastníků, kteří byli doplněni hráči, kteří přišli jednou až třikrát.

Menší počet hráčů umožnil trenérům, že se jim mohli více věnovat individuálně. S každým za celý kemp hráli trenéři zhruba od devadesáti minut do dvou hodin. Větší pěči měla děvčata, která byla začátečnice, ale výrazně se obě zlepšily. Trénovalo se nejenom proti klasickému softu, ale i proti materiálu, protože zde byli dva trávaři.

Kemp byl v pátek zakončen exhibičním zápasem Duspiva – Košák 3:2. Oba hráči předvedli bohatý úderový rejstřík a diváci jenom žasli.

V srpnu proběhne v termínu 13. až 17. 8. 2012 ještě jeden kemp, který má předpoklady pro to, aby probíhal opravdu dvoufázově, tedy i s dopoledními tréninky. Trénovat budou opět oba trenéři, kteří se budou střídat – dopoledne Duspiva, odpoledne Košák. V pátek se ale na exhibici, která bude na závěr kempu, zase sejdou oba i na odpoledním tréninku.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha