Nabídka






Bohatá nabídka turnajů v Centru zábavy

Míla

7.5.2012

Pozvánky

Přečteno: 4037


V tomto týdnu nás čeká v Centru zábavy asi nejbohatší nabídka turnajů ve stolním tenisu pro veřejnost.


     Už v úterý na státní svátek 8. 5. 2012 jste zváni na 4. ročník Stiga poháru osvobození, v kterém se hraje ve třech výkonnostních kategoriích o sošky stolního tenisty. Podrobnosti o turnaji najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=287.

     Jaký průběh měly předchozí ročníky tohoto turnaje? Prvního ročníku se 8. 5. 2009 zúčastnilo celkem 18 hráčů. Obě výkonnostní kategorie (A i B) vyhrál Miroslav Filip za účasti 8 a 16 hráčů. Největší účast 37 hráčů měl 2. ročník, který se konal 8. 5. 2010 ve třech výkonnostních kategoriích. Kategorii Rekreant A – Elite při účasti 17 hráčů vyhrál Oldřich Motyčka. Kategorie Rekreant B – Optimum měla 24 účastníků a zvítězil v ní František Korba. Sošku z kategorie Rekreant C – Standard si při účasti deseti hráčů odnesl Miloslav Fuček. V 2. ročníku se hrálo o sošky poprvé.

      Třetí ročník Stiga poháru osvobození se konal 7. 5. 2011 za celkové účasti 16 hráčů. V kategorii Rekreant A – Elite vyhrál v konkurenci devíti hráčů Lukáš Hudec. Kategorii Rekreant B – Optimum vyhrál při účasti sedmi hráčů Bohuslav Fiala. V kategorii Rekreant C – Standard se zúčastnili pouze tři hráči, vítězství obhájil Miloslav Fuček.

      Bude letos lepší účast, než loni? Hrozí totiž, že obdobně jako ú Májového Stiga turnaje, který byl o medaile, bude při slabé účasti od příštího ročníku i tento turnaj bez trofejí, tedy bez sošek a to alespoň v některých, nejslaběji početně obsazených kategoriích.

      Ve středu 9. 5. 2012 pokračuje pátým turnajem 5. série Stiga Grand Prix Centra zábavy, což je turnaj dvouher v jedné výkonnostní kategorii, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=300.

     Ve čtvrtek 10. 5. 2012 zveme žáky na Májovou Stiga Grand Prix CZ starších žáků, v níž s ebude hrát o pohár a medaile. Podrobnosti najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=314. Bude větší účast, než byla před měsícem na Velikonoční Stiga Grand Prix CZ starších žáků? I zde jsou totiž pro příští ročníky trofeje (pohár a medaile) ohroženy.

      V sobotu 12. 5. 2012 vás zveme na 4. ročník turnaje dvouher stolního tenisu ve třech výkonnostních kategoriích Baby Stiga Cup, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=314. Tento turnaj inspiroval pozdější vznik nejslabší kategorie Rekreant C – Standard.

     První ročník Baby Stiga Cupu se hrál 9. 5. 2012 za účasti dvanácti hráčů pouze v kategorii Rekreant B – Optimum. Na nejsilnější kategorii se hráči nesešli a nejslabší kategorie se v té době ještě nehrála. Vítězem turnaje se stal Stanislav Mlejnek.

     Druhý ročník Baby Stiga Cupu měl velmi pěknou účast 45 hráčů. Nejsilnější kategorii vyhrál při účasti 27 hráčů Martin Šulc, vítězem prostřední kategoriie se při účasti 21 hrášů stal Ondřej Švec a nejslabší kategorii, které se účastnilo deset hráčů, vyhrál Libor Kučera.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha