Nabídka






Příští ročníky turnajů mládeže budou bez pohárů a medailí

Míla

26.4.2012

Informace

Přečteno: 4009


Protože dnešní turnaj dorostu měl nulovou účast, budou do budoucna tyto turnaje mládeže bez medailí a pohárů. Poslední šance na poháry a medaile bude tedy v květnu.


Aprílová Stiga Grand Prix Centra zábavy dorostu měla nulovou účast. Proto pohár a medaile necháme na příští rok, protože je škoda je vyhodit. Bohužel na nich bude letošní datum.

Poslední turnaje v kategorii mládeže, které děláme v Centru zábavy, budou květnové turnaje Májová Stiga Grand Prix CZ starších žáků 10. 5. 2012 a Májová Stiga Grand Prix CZ dorostu 17. 5. 2012. Na ně již poháry i medaile vyrobeny jsou.

Toto rozhodnutí by mohla změnit pouze skutečnost, pokud by na těchto turnajích bylo minimálně 12 hráčů na každém, což ale s ohledem na malý zájem o tyto turnaje v letošním roce nepředpokládáme.

Kolik turnajů mládeže bude příští rok, budeme ještě zvažovat. Nejde jenom o medaile, ale o zbytečné rezervace stolů. Na pořádání ztrátových turnajů nejsou peníze. Jisté tedy je, že v roce 2013 bude vyhlášena Aprílová Stiga Grand Prix Centra zábavy, aby se využily medaile a pohát z letošní neuskutečněné. Zda se budou konat osttaní turnaje, se ještě uvidí, podle zájmu.

Šance vyhrát u nás pohár a medaile v kategorii mládeže bude tedy naposled v květnu a to jak pro žáky tak pro dorost. Není také vyloučeno přesunout Aprílovou Stiga Grand Prix Centra zábavy na tuto sobotu, pokud se na ni sejdou aspoň tři hráči této kategorie a projeví zájem si o medaile a pohár za startovné 70,-- Kč zahrát.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha